Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα Porsche 911 GT3 RS διαθέτει επιθετικότερη εμφάνιση και πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Porsche 911 GT3 RS διαθέτει επιθετικότερη εμφάνιση και πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.

Η νέα Porsche 911 GT3 RS

(19/8/2009)

Φωτιά στο δρόμο βάζει η ανανεωμένη Porsche 911 GT3 RS που θα παρουσιαστεί ενδελεχώς στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι αλλαγές αφορούν τόσο, στην εξωτερική εμφάνιση, όσο κυρίως στο κινητήριο σύνολο, το κιβώτιο και το set-up της ανάρτησης.

Ακόμα πιο επιθετική σε εμφάνιση και δυναμική σε οδική συμπεριφορά αναμένεται η ανανεωμένη Porsche 911 GT3. Η σημαντικότερη επέμβαση αφορά στο κινητήριο σύνολο, το οποίο αυξήθηκε σε χωρητικότητα κατά 0,2 λίτρα. Συγκεκριμένα, ο ατμοσφαιρικός επίπεδος κινητήρας των 3,8 λίτρων (3,6 αυτός που αντικαθιστά) αποδίδει 450 ίππους (15 περισσότερους από την GT3) και «γυρίζει» μέχρι τις 8.500 σ.α.λ.. Αυτός συνδυάζεται αποκλειστικά με το νέο βελτιωμένο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, που έχει μικρότερες διαδρομές και βάρος. Πιο κοντές επίσης είναι και οι σχέσεις μετάδοσης προκειμένου να εκμεταλλευτεί η δύναμη του κινητήρα σε όλο του το φάσμα.

Ο επίπεδος κινητήρας των 3,8 λίτρων αποδίδει 450 ίππους και

Ο επίπεδος κινητήρας των 3,8 λίτρων αποδίδει 450 ίππους και "γυρίζει" μέχρι τις 8.500 σ.α.λ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επεμβάσεις επιπλέον έχουν γίνει στις βάσεις της μηχανής (αλλάζει η σκληρότητα και απόσβεσή τους ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου και το στιλ οδήγησης), καθώς και στην ανάρτηση (PASM). Μεγαλύτερα επίσης είναι τα μετατρόχια του μοντέλου, ώστε να «πατάει» δυναμικότερα στο δρόμο.
Αναφορικά, τέλος, με την εξωτερική εμφάνιση, οι αλλαγές είναι διακριτικές και επικεντρώνονται στη μεγαλύτερη και πιο ελαφριά πίσω αεροτομή, καθώς και τα γραφικά του αμαξώματος. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Mercedes
Autotriti.gr