Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το ανανεωμένο Honda CR-V

Το ανανεωμένο Honda CR-V

Ανανέωση για το Honda CR-V

(25/8/2009)

Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο θα αποκαλύψει όπως όλα δείχνουν η ιαπωνική εταιρεία το ανανεωμένο Honda CR-V. Οι επεμβάσεις στο ιαπωνικό SUV επικεντρώνονται στην εξωτερική εμφάνιση και είναι άκρως διακριτικές.

Επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Honda δεν έχει υπάρξει, ότι στη Φρανκφούρτη δηλαδή θα αποκαλύψει το ανανεωμένο CR-V, σύμφωνα όμως με ένα teaser της, η 17 Σεπτέμβρη θα είναι η ημέρα που θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από τη μοναδική φωτογραφία που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής, οι αλλαγές είναι άκρως διακριτικές και χρειάζεται έμπειρο μάτι για να εντοπιστούν. Η κυριότερη επικεντρώνεται στην πάνω γρίλια της μάσκας η οποία είναι μεγαλύτερη σε έκταση και φέρει λιγότερο χρώμιο. Επανασχεδιασμένη επίσης είναι η κάτω γρίλια, ενώ διακριτικές επεμβάσεις έχουν γίνει και στον προφυλακτήρα, κυρίως στην περιοχή των προβολέων ομίχλης. Εικόνες από το πίσω μέρος δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να έχει παραμείνει ανέπαφο.
Περισσότερες εικόνες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος όμως στις 17 Σεπτέμβρη, που είναι η επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος.
Mercedes
DS