Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρώτες εικόνες του F10

(2/2/2010)

Πριν λίγες ημέρες παρουσίασε στο Maranello η Ferrari το νέο μονοθέσιό της για το 2010. Πρόκειται για το F10 του οποίου τράβηξαν το σεντόνι μεταξύ άλλων ο Felipe Massa και ο Fernando Alonso. Η ιταλική ομάδα φιλοδοξεί με το νέο της «όπλο» να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε παρουσίαση της Ferrari και είμαι πολύ συγκινημένος.» δήλωσε ο Fernando Alonso.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα διότι δούλεψαν πραγματικά πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες για δημιουργήσουν αυτό το μονοθέσιο. Ο Felipe και εγώ θα κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και ελπίζουμε να κάνουμε όλους τους υποστηρικτές της Ferrari σε όλο τον κόσμο πολύ υπερήφανους όταν θα δουν αυτό το μονοθέσιο να κερδίζει το πρωτάθλημα»

Με τη σειρά του ο Felipe Massa είπε:
«Είναι αναμφίβολα μεγάλη ευχαρίστηση που βρίσκομαι εδώ σε ακόμη μία παρουσίαση της Ferrari. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή γιατί η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα.»
«Είχα το ατύχημα και συνέβησαν και όλα τα υπόλοιπα. Είμαι περήφανος και πολύ χαρούμενος και νιώθω ότι θέλω να δουλέψω πιο σκληρά από ποτέ. Ελπίζω πραγματικά ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο και θα πολεμήσουμε στο πρωτάθλημα για να βρεθούμε στην pole position.» &&&& &&&& &&&& &&&& &&&&

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
VW