Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέα πακέτα για την Jaguar XKR

(18/2/2010)

Την ταχύτερη εκδοχή του κουπέ μοντέλου της που ακούει στο όνομα XKR θα παρουσιάσει η Jaguar στην έκθεση της Γενεύης. Οι βελτιώσεις αφορούν δύο εξοπλιστικά πακέτα ενώ από πλευράς κινητήρα παραμένει ο 5λιτρος V8 των 510 ίππων που χαρίζει καταπληκτικές επιδόσεις.

Η ταχύτερη XKR των 510 ίππων θα διατίθεται σε ακόμη δύο πακέτα, τα: Black Pack και Speed Pack

Οι ειδικές εκδόσεις της XKR που θα παρουσιάσει η βρετανική φίρμα στην έκθεση της Γενεύης θα αφορούν στην ουσία δύο εξοπλιστικά πακέτα. Πρόκειται για τα Black Pack και το Speed Pack. Το Black Pack θα χρησιμοποιεί τα χρώματα: Ultimate Black, Polaris White και Salsa Red. Εξοπλιστικά το μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες ζάντες 20 ιντσών, τις κόκκινες δαγκάνες (επιπλέον εξοπλισμός), ενώ το πιο χαρακτηριστικό είναι οι επιγραφές XKR στα πλευρικά μαρσπιέ. Η έκδοση Speed Pack θα διατίθεται σε επτά χρώματα, τα: Ultimate Black, Polaris White, Salsa Red, Liquid Silver, Lunar Grey, Kyanite Blue και Spectrum Blue. Θα διαθέτει επίσης τους τροχούς 20 ιντσών, στάνταρ τις κόκκινες δαγκάνες με το σήμα «R» στα φρένα, και θα έχει επίσης πλευρικά μαρσπιέ, πίσω αεροτομή, και diffuser βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Το πιο σημαντικό όμως στην έκδοση Speed Pack είναι ότι ανεβαίνει η τελική ταχύτητα από τα 250 στα 280 χ.α.ω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τέλος, για όσους θέλουν και τα δύο πακέτα, η Jaguar μπορεί να τους τα δώσει σε ένα, το Special Edition, που θα περιλαμβάνει ότι αναφέρθηκε παραπάνω. Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει το σύστημα JaguarDrive Selector στην κεντρική κονσόλα, με το αναδυόμενο στρογγυλό χειριστήριο μέσω του οποίου γίνονται οι επιλογές για το αυτόματο κιβώτιο. Τέλος, ο κινητήρας ονομάζεται AJ-V8 Gen III R και έχει χωρητικότητα στα 5 λίτρα. Είναι τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και με την υπερτροφοδότηση αποδίδει περί τους 510 ίππους και 625 Nm ροπής. Μεγέθη τα οποία είναι υπεύθυνα για τα 4,6 δλ. που χρειάζεται η XKR για τα 0-100 χ.α.ω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT