Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λουκέτο η Ralliart…

Λουκέτο η Ralliart…

(16/3/2010)

Λουκέτο βάζει από την 1η Απριλίου ένα σημαντικό αγωνιστικό τμήμα. Πρόκειται για τη Ralliart της οποίας πολλές από τις δραστηριότητές της μεταφέρονται πλέον στη Mitsubishi Motors. To εν λόγω γεγονός ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο πρόεδρος της Ralliart, Masao Taguchi.

Αναλυτικά το δελτίου τύπου:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Αρχικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξή σας. Η εταιρία μας, έχει εμπλακεί σε διάφορες δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με την υποστήριξη πολλών ανθρώπων του χώρου, από την ίδρυση της, τον Απρίλιο του 1984.

Όμως, η ξαφνική οικονομική κρίση από πέρσι, είχε σαν αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει ακόμη πιο δύσκολη, ώστε να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι η Ralliart θα πρέπει να περιορίσει τις δραστηριότητες της από το τέλος του Μάρτη του 2010.

Μετά τη μείωση των δραστηριοτήτων, τώρα θα τις τερματίσουμε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους πελάτες μας. Παρόλα αυτά, ευχόμαστε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε την οικογένεια της Ralliart και να εξακολουθείτε να συμμετέχετε με αυτοκίνητα Mitsubishi, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλο τον κόσμο.

Οι τομείς που θα δώσουμε τέλος, αναφορικά με τις δραστηριότητες μας, είναι οι παρακάτω:

1. Υποστήριξη σε πελάτες μας αγωνιζόμενους. (Υποστήριξη στον αγώνα, τεχνική υποστήριξη, και η βράβευση του Mitsubishi Ralliart οδηγού της χρονιάς).

2. Σχεδίαση, εξέλιξη και προώθηση προϊόντων της Ralliart. (Με εξαίρεση μέρη που θα εξελίσσονται σύμφωνα με τη FIA. Aυτά θα γίνονται από το αντίστοιχο τμήμα της Mitsubishi Motors.

3. Ενημέρωση για νέα προϊόντα και πληροφορίες για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. (Πληροφορίες για το Group N θα μπορεί να βρει κανείς στο site της Mitsubishi Motors).

&&&&Ημερομηνία διακοπής: 1η Απριλίου 2010
Mercedes
Autotriti.gr