ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η <font color=red>νέα</font color> γενιά του Renault Master

Η νέα γενιά του Renault Master

(6/4/2010)

Με την πάροδο 12 χρόνων από την παρουσίαση της τελευταίας γενιάς του Renault Master, η οποία πούλησε κάτι παραπάνω από 1.000.000 μονάδες ανά τον κόσμο, το νέο Master πραγματοποιεί δυναμική εμφάνιση από τον Απρίλιο. Το γαλλικό μοντέλο έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς.

Κυρίαρχα στοιχεία αποτελούν το ολοκαίνουριο εμπρόσθιο μέρος στο οποίο δεσπόζουν τα μεγάλα φωτιστικά σώματα και η επιθετική όσο και εντυπωσιακή μάσκα, τα εξίσου μεγάλα πίσω φωτιστικά σώματα, τοποθετημένα στις άκρες για πιο εύκολη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης. Χώρος φόρτωσης έως 17 κυβικά μέτρα Σε ότι αφορά στην χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης του νέου Renault Master, αυτή κυμαίνεται από τα 8 έως τα 17 κυβικά μέτρα, ενώ παρέχονται και διευκολύνσεις κατά την διαδικασία της φορτω-εκφόρτωσης, για ασφαλέστερη πρόσδεση των φορτίων και άνετη μεταφορά τους. &&&& Με φρέσκια σχεδίαση Παράλληλα σημαντικές αναβαθμίσεις έχει «υποστεί» και ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Renault Master, με πιο σύγχρονη σχεδίαση και αισθητική, καθώς και πρακτικότητα, η οποία αποτυπώνεται στον αυξημένο αριθμό θηκών για μικρά ή μεγάλα αντικείμενα, καθώς και ποτηροθηκών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η άνεση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα για τους επιβάτες του γαλλικού μοντέλου, όπως και η ασφάλεια, ενώ ο οδηγός πέραν του αρκετά ευανάγνωστου πίνακα οργάνων, απολαμβάνει και την ευκολία που προσφέρει ο υψηλά τοποθετημένος επιλογέας των ταχυτήτων.

&&&& Κινητήρας με οικολογική «συνείδηση»

Με τον κινητήρα dCi των 2,3 λίτρων να έχει εξελιχθεί ώστε να εκπληρώνει τα καθήκοντά του όσο μεγάλο και να είναι το φορτίο, το νέο Renault Master, φοράει την οικολογική και οικονομική στολή του και ξεχύνεται στους δρόμους.
&&&&Το εν λόγω μηχανικό σύνολο είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 100, 125 και 150 ίππων, τόσο για τις προσθιοκίνητες, όσο και για τις πισωκίνητες εκδόσεις και καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro 4 όσο και της Euro 5.
&&&&Και σε αυτή την περίπτωση ο κατασκευαστής ορίζει ως μέση κατανάλωση τα 7,8 λτ./100 χλμ. και ως εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τα 203 g CO2/km.
Leasing
Autotriti.gr