Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η έκδοση 2.5 του Tesla Roadster
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η έκδοση 2.5 του Tesla Roadster

Ανανέωση για την Tesla Roadster

(6/7/2010)

Σε συνδυασμό με τα νέα καταστήματα της Tesla σε Κοπεγχάγη, Δανία και στην περιοχή του Νιούπορτ Μπίτς της Καλιφόρνια η Αμερικάνικη εταιρεία παρουσίασε την ανανέωση του μοντέλου Roadster. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ του Goodwood.

Όπως δήλωσε και ο CEO της εταιρείας, Elon Musk: «Οι αλλαγές αυτές είναι το αποτέλεσμα της άμεσης σχέσης που έχουμε με τους πελάτες μας. Γίνονται μόλις ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της έκδοσης 2.0, και δείχνουν το ενδιαφέρον μας για την εξέλιξη του μοντέλου, ενώ όπου αυτό είναι δυνατό, θα προσφέρουμε τις αλλαγές αυτές και στους τωρινούς πελάτες που το επιθυμούν».

Στο πίσω μέρος υπάρχει diffuser για την καλύτερη ροή του αέρα, αλλά και επιπλέον κάμερα για την όπισθεν

Στο πίσω μέρος υπάρχει diffuser για την καλύτερη ροή του αέρα, αλλά και επιπλέον κάμερα για την όπισθεν

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

H έκδοση 2.5 εξωτερικά περιλαμβάνει: εντελώς νέα μάσκα εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, και βελτιωμένη αεροδυναμική, diffuser στον πίσω προφυλακτήρα επίσης για καλύτερη αεροδυναμική, και νέες ζάντες ελαφρού κράματος σε μαύρο ή ασημί χρώμα. Στο εσωτερικό υπαρχουν νέα καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και οσφυϊκή ρύθμιση, συνολικά αναβαθμισμένη εμφάνιση με νέα υλικά, καθώς και περισσότερες επενδύσεις με αποτέλεσμα την αυξημένη ηχομόνωση, και (επιπλέον) οθόνη μεγέθους 7 ιντσών που συνδυάζεται με κάμερα οπισθοπορείας. Τέλος, δεν υπάρχει μηχανική αλλαγή στο αυτοκίνητο, εκτός από το νέο λογισμικό ελέγχου της ιπποδύναμης του ηλεκτρικού συστήματος που είναι εξελιγμένο για καλύτερα αποτελέσματα κατά την οδήγηση σε συνθήκες υψηλής εξωτερικής θερμοκρασίας.
Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO