ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
¶λλα δύο χρόνια ο Petrov

¶λλα δύο χρόνια ο Petrov

(23/12/2010)

Για ακόμη δύο χρόνια θα παραμείνει ο Vitaly Petrov στη Lotus Renault GP. Ο Ρώσος πιλότος της Formula 1 ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα βρίσκεται στο πλευρό του Robert Kubica ενώ τονίζει ότι το 2011 είναι καιρός για αποτελέσματα από πλευράς του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με την ομάδα και περήφανος που θα εκπροσωπώ τη Lotus Renault GP το 2011 και το 2012. Έμαθα πολλά για το σπορ, τις πίστες και τα μονοθέσια αυτή τη χρονιά. Αυτό θα με βοηθήσει να βελτιωθώ στο μέλλον. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά με αυτήν τη σπουδαία ομάδα και πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Το 2010 ήταν υπό πολλές έννοιες μία σεζόν εκμάθησης. Το 2011 θα είναι μία σεζόν επικεντρωμένη στην απόδοση. Σήμερα, νιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτή τη πρόκληση» δήλωσε ο Vitaly Petrov.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επιβεβαιώνουμε πως ο Vitaly θα παραμείνει μαζί μας για το 2011 και το 2012, ώστε τόσο αυτός όσο και η ομάδα να κάνουν το επόμενο βήμα στην πολλά υποσχόμενη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια του 2010. Η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς τους τελευταίους μήνες ώστε να βελτιώσουμε τα επίπεδα ανταγωνιστικότητάς μας και η σταθερότητα στο οδηγικό μας δίδυμο είναι ζωτικής σημασίας στη επίτευξη των στόχων μας. Ο Robert Kubica ανεβάζει ψηλά τον πήχη στην ταχύτητα και τη σταθερότητα και είμαστε σίγουροι πως ο Vitaly θα πλησιάσει τα δικά του επίπεδα απόδοσης τον επόμενο χρόνο», ανέφερε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier.
Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO