Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο Fiat Freemont που θα δούμε επίσημα στη Γενεύη
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Fiat Freemont που θα δούμε επίσημα στη Γενεύη

Freemont: το νέο SUV της Fiat!

(24/1/2011)

Όπως είχε διαρρεύσει τον προηγούμενο μήνα η Fiat θα παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης το νέο SUV αυτοκίνητο της το οποίο αποτελεί τον πρώτο καρπό της συνεργασίας της με την Chrysler. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται στο Dodge Journey, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2011.

Το μοντέλο θα παράγεται στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην Toluca του Μεξικό, όπου παράγεται και η αμερικανική έκδοση του Fiat 500 αντίστοιχα, ενώ οι διαστάσεις του είναι τα 4.890x1.880x1720 χιλ. για ΜxΠxΥ, και 2.890 χιλ. για το μεταξόνιο. Με αυτές τις διαστάσεις το Freemont θα διαθέτει έως και 7 κανονικές θέσεις, ενώ η πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων θα γίνεται εύκολα, αφού οι πίσω πόρτες ανοίγουν διάπλατα σχηματίζοντας ορθή γωνία 90 μοιρών. Η τρίτη σειρά καθισμάτων θα μπορεί επίσης, με μια απλή κίνηση να διπλώσει και να αποθηκευτεί στο πάτωμα του χώρου των αποσκευών, ενώ η χωρητικότητα του τελευταίου θα αγγίζει έως και τα 1.461 λίτρα με όλα τα καθίσματα σε πλήρη ανάκληση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αρχικά το Freemont θα διατεθεί ως προσθιοκίνητο με πετρελαιοκινητήρα 2.0 λίτρων (MultiJet) σε δύο διαβαθμίσεις των 140 και 170 ίππων, που θα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο. Αργότερα η προαναφερθείσα έκδοση των 170 ίππων θα αποκτήσει και τετρακίνηση, όπως και η αντίστοιχη βενζινοκίνητη έκδοση με V6 σύνολο στα 3,6 λίτρα και την απόδοση στους 276 ίππους (και οι δύο με αυτόματο κιβώτιο).
TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL