ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Renault Wind Gordini
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Renault Wind Gordini

Στη Γενεύη το Renault Wind Gordini!

(2/2/2011)

Μετά τα Twingo Gordini/Gordini R.S., και Clio Gordini R.S. το τέταρτο μοντέλο που θα πλαισιώσει τη γκάμα των οχημάτων με το όνομα του Ιταλού μηχανικού της Renault θα είναι το νέο ανοικτό της όχημα με το όνομα Wind. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εξοπλιστικό πακέτο που θα αφορά την εμφάνιση του μοντέλου, αφού τουλάχιστον προς το παρόν η Renault δεν έχει ανακοινώσει μηχανικές αλλαγές. Έτσι το Renault Wind Gordini θα φέρει το κλασσικό μπλε χρώμα στο αμάξωμα του (που η εταιρεία ονομάζει Malta blue) σε συνδυασμό με τις επίσης κλασσικές λευκές ρίγες στο αμάξωμα. Επίσης θα έχει λευκούς καθρέπτες, και λευκού χρώματος περιγράμματα στις άκρες του εμπρόσθιου γκρίλ, ενώ τέλος το σύνολο θα ολοκληρώνεται με μαύρη οροφή και ζάντες 17 ιντσών με ειδική σχεδίαση για το Wind Gordini.

To αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης

To αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εσωτερικά η διχρωμία συνεχίζεται σε λεπτομέρειες όπως τα καθίσματα, το σπορ τιμόνι, το λεβιέ των ταχυτήτων, αλλά και οι χειρολαβές των θυρών. Σχετικά με τους κινητήρες, περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν ανακοινωθεί, όμως το πιθανότερο είναι το Wind Gordini να έχει τους δύο κινητήρες των κανονικών εκδόσεων. Αυτοί είναι ο 1,2 λίτρων που με τούρμπο θα αποδίδει 100 ίππους, και ο ατμοσφαιρικός 1,6 λίτρων με τους 133 ίππους. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Amédée Gordini αποτελούσε έναν από τους πιο ευρηματικούς μηχανικούς της Renault.
Mercedes
skoda