Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί drag καθώς αγωνίστηκαν σε μια ευθεία 800 μέτρων.

Ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί drag καθώς αγωνίστηκαν σε μια ευθεία 800 μέτρων.

Αγώνας «θηρίων»

9.634 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2017)

Mια Lamborghini Aventador, ένα Audi RS6, μια BMW M3, ένα Nissan GT-R, δύο Porsche και κάμποσα άλλα γνωστά μοντέλα τέθηκαν αντιμέτωπα σε μια ευθεία 800 μέτρων. Ποιο πήρε την καρό σημαία. Μάθετε το αποτέλεσμα στο video!

Όλοι αυτοί οι δαίμονες της ταχύτητας μαζεύτηκαν από έναν Γερμανό βελτιωτή, ο οποίος τους έριξε όλους μαζί σε ένα αεροδρόμιο ώστε να έχουν άπλετο χώρο να δείξουν τις ικανότητες τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί drag καθώς αγωνίστηκαν σε μια ευθεία 800 μέτρων το ένα δίπλα στο άλλο. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων που πήραν μέρος είναι ιδιαίτερα γνωστά και γνωστά για τις επιδόσεις τους. Μερικά από αυτά είναι η Lamborghini Aventador Pirelli Edition, η Aston Martin V8 Vantage, το Audi RS6, η BMW M3, η Mercedes-AMG C63 S Coupe, το Nissan GT-R, καθώς και το Volkswagen Golf R, η Huracan Spyder και δύο Porsche(turbo S και δεύτερης γενιάς Panamera).
 
Tο όνομα του βελτιωτή πίσω από αυτόν τον αγώνα ταχύτητας που περιγράφεται εδώ είναι Levella. Ο ειδικός βελτιωτής έδωσε προσαρμοσμένο σύστημα εξάτμισης, καθώς και νέους τροχούς για τα μοντέλα.

Ποιος ήταν ο νικητής;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG