Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O εν λόγω πελάτης είναι ο συν-ιδρυτής της Superdry, James Holder.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O εν λόγω πελάτης είναι ο συν-ιδρυτής της Superdry, James Holder.

Aγωνιστική η Jaguar F-Type;

2.291 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2017)

Η Jaguar φαίνεται πως προσπαθεί να μετατρέψει την F-type σε αγωνιστικό GT4. Θα θέλατε να δείτε μια πιο δυναμική παρουσία της βρετανικής εταιρίας σε αγώνες;

Tο F-Type είναι αναμφισβήτητα το μοντέλο με τις καλύτερες επιδόσεις που έχει κάνει η Jaguar εδώ και δεκαετίες. Και έτσι γεννήθηκε η σκέψη να γίνει το βρετανικό αυτό αυτοκίνητο, αγωνιστικό.

Tο F-Type είναι αναμφισβήτητα το μοντέλο με τις καλύτερες επιδόσεις που έχει κάνει η Jaguar εδώ και δεκαετίες.

Tο F-Type είναι αναμφισβήτητα το μοντέλο με τις καλύτερες επιδόσεις που έχει κάνει η Jaguar εδώ και δεκαετίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αν και ανεπιβεβαίωτες, υπάρχουν φήμες ότι είναι σε εξέλιξη μυστικό έργο με την ομάδα ειδικών αυτοκινήτων της Jaguar Land Rover, να μετατρέψει το F-Type έτσι ώστε να μπορεί να πάρει μέρος σε αγώνες GT4. Το ενδιαφέρον είναι ότι, ενώ το έργο φέρεται να το έχει αναλάβει η Jaguar στα εργοστάσια της, φαίνεται πως γίνεται για κάποιον συγκεκριμένο αγοραστή.

Σύμφωνα με διεθνείς πηγές, ο εν λόγω πελάτης είναι ο συν-ιδρυτής της Superdry, James Holder, ο οποίος αγωνίζεται μέχρι τώρα στη βρετανική και ευρωπαϊκή σειρά αγώνων σε μια Aston Martin Vantage GT4. Οι φήμες λένε επίσης ότι ο ίδιος έχει αναθέσει τρία αυτοκίνητα ακόμη από την Jaguar και αυτό εγείρει το ερώτημα αν η αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσε να παράγει περισσότερα αγωνιστικά Jaguar στο μέλλον. Για να ολοκληρωθεί το έργο, Jaguar φέρεται να έχει προσλάβει τον σπεσιαλίστα στον τομέα Graham Humphrey, ο οποίος εργαζόταν μέχρι τώρα στο supercar Valkyrie για την Aston Martin και την Red Bull Racing. Πριν από αυτό, ο Humphrey βοήθησε στην ανάπτυξη της Continental GT3 για την Bentley και την M-Sport και σχεδίασε το διάσημο BMW V12 LMR που κέρδισε τον ολοήμερο αγώνα του Le Mans το 1999.
 
Η σκέψη και μόνο για μια αγωνιστική Jaguar GT θα εξάρει αναμφίβολα τη φαντασία πολλών οπαδών αγώνων. Η εταιρεία δεν έχει αγωνιστεί επίσημα από τότε που η C-Type και η D-Type κυριάρχησαν στο Le Mans τη δεκαετία του 1950. Πιο πρόσφατα, ήταν περισσότερο επικεντρωμένη στους αγώνες φόρμουλας παρά σε σπορ αυτοκίνητα. Η Red Bull Racing στο παρελθόν αγωνίστηκε κάτω από τη σημαία Jaguar, ενώ το όνομα έχει πλέον επανέλθει στην επικαιρότητα με την πιθανή συμμέτοχη της στη Formula E.

Θα θέλατε να δείτε την Jaguar να συμμετέχει σε περισσότερους αγώνες αυτοκινήτου;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
NISSAN