Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Αλλάζει ο σχεδιασμός του Tesla Cybertruck;

1.920 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2021)

Bελτιώσεις στην σχεδίαση του φουτουριστικoύ Cybertruck θα κάνει η Tesla, κάτι που σημαίνει πως η έκδοση παραγωγής του πρώτου Pick-Up της μάρκας ίσως υιοθετήσει πιο «γήινη» εμφάνιση.


Μέσα στους επόμενους μήνες πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις σε ό,τι αφορά το Cybertruck, το φουτουριστικό Pick-Up της Tesla που άφησε με το στόμα ανοιχτό τόσο τους οπαδούς της φίρμας όσο και τους ανταγωνιστές της, λόγω της σχεδίασής του.

O Elon Musk σε απάντηση που έδωσε στο Twitter σε μια ερώτηση ενός φίλου της μάρκας, τόνισε πως μέσα στον Απρίλιο θα γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα για το Cybertruck, προσθέτοντας επίσης πως η παραγωγή του θα γίνει στο Gigafactory της μάρκας στο Τέξας.

Ο Musk είχε δηλώσει στο παρελθόν πως η Tesla κάνει «μικρές βελτιώσεις» στην σχεδίαση του πρώτου της Pick-Up και υποσχέθηκε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από το πρωτότυπο που αποκαλύφθηκε το Νοέμβριο του 2019. «Πιστεύω πως θα είναι καλύτερο από αυτό που σας δείξαμε πρώτη φορά» είχε σημειώσει ο Musk σε συνεδρίαση της Tesla στα τέλη του 2020.

Σύμφωνα με όσα έχει πει η Tesla, το Cybertruck έχει 5.885 χιλιοστά μήκος, 2.027 χιλιοστά πλάτος και 1.905 χιλιοστά ύψος, κάνοντας λόγο πως υπάρχουν θέσεις επιβατών για 6 άτομα. Η καρότσα του μπορεί να μεταφέρει 2.831 λίτρα φορτίου. 
 
Η πρώτη επιλογή στην γκάμα του θα είναι η έκδοση Single Motor RWD που εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το 0-96χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα με 400+ χιλιόμετρα αυτονομία. Τέλος, στην κορυφή θα βρίσκεται η Τri Motor AWD έκδοση που περιλαμβάνει τρία ηλεκτρικά μοτέρ, που θα δίνουν την δυνατότητα στο μοντέλο να πετύχει τα 96 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,9 δεύτερα. Η ηλεκτρική του αυτονομία, σύμφωνα με την Τesla, θα ξεπερνά τα 800 χιλιόμετρα. 
 

Mercedes
OPEL