Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανακάλυψε την ηλεκτρική εποχή με Hertz Electric Lease

17.154 Επισκέψεις στο άρθρο (28/10/2020)

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάνουν δυναμική είσοδο στην αγορά και η Hertz προσφέρει το πρόγραμμα Electric Lease για να ζήσετε εύκολα και οικονομικά την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης σε συνδυασμό με το όφελος της κρατικής επιδότησης.

Η ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται με καταιγιστικούς ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στη χώρα μας, ιδιαίτερα μετά το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» με την κρατική επιδότηση για αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού ή Plug-in υβριδικού μοντέλου. Οδηγώντας τις εξελίξεις, η Autohellas-Hertz, ως πρωτοπόρος στις υπηρεσίες leasing ανέλαβε δράση λανσάροντας την υπηρεσία «Electric Lease» από τις αρχές του 2019. Μέσω του «Electric Lease» μπορεί κανείς να αποκτήσει το ηλεκτρικό όχημα της αρεσκείας του μέσα από μία λίστα επτά μοντέλων, απολαμβάνοντας μια σειρά από προνόμια.

Ξεκινώντας από το βασικότερο, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μικρότερο συνολικό κόστος χρήσης από αυτά που εφοδιάζονται με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης (βενζίνη ή diesel). Υπάρχουν επτά μοντέλα έτοιμα να τα επιλέξετε, μεταξύ των οποίων το Hyundai Kona Electric, το Kia eNiro, το Opel Corsa-e, καθώς και το Αυτοκίνητο της Χρονιάς Peugeot e-208.  Για παράδειγμα, το όφελος της επιδότησης, η οποία κατατίθεται άμεσα στον δικαιούχο, για το Opel Corsa-e με αυτονομία έως 340 χλμ. (WLTP) ανέρχεται στα 5.360 ευρώ και σχεδόν καλύπτει την απαιτούμενη προκαταβολή. Πατήστε εδώ και δείτε όλες τις προσφορές Electric Lease!
 
Παράλληλα με την τσέπη σας, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προστατεύουν το περιβάλλον καθώς έχουν μηδενικούς ρύπους, ενώ συντηρούνται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά επίσης. Το ξέρατε ότι οι ηλεκτροκινητήρες αποτελούνται από maximum 16 μηχανικά μέρη σε αντίθεση με τα συμβατικά μοτέρ που ξεπερνάνε τα 100 μέρη; Αρα λιγότερα ανταλλακτικά, μικρότερο κόστος συντήρησης, άρα ταχύτερα service.

Ο 10-λογος πλεονεκτημάτων της κατοχής ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου!
  • Έχουν πιο αποδοτικούς κινητήρες. Αποδίδουν έργο έως 90%, όταν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αποδίδουν περίπου 30%
  • Είναι εύχρηστα & πρακτικά στην οδήγηση λόγω του αυτόματου κιβωτίου
  • Έχουν ροπή από το μηδέν, άρα καλές επιδόσεις
  • Έχουν μηδενικούς ρύπους
  • Ανακτούν ενέργεια από το φρενάρισμα ή την ελεύθερη κύλιση
  • Είναι ευρύχωρα αφού οι μπαταρίες εδρεύουν στο δάπεδο αφήνοντας «αέρα» για τους επιβάτες
  • Είναι αθόρυβα για τους επιβάτες ώστε να απολαύσουν τη διαδρομή ή τη μουσική σας
  • Δεν ηχορυπαίνουν καθώς το μοτέρ κάνει μόνο ένα ελαφρύ «σφύριγμα»
  • Συντηρούνται εύκολα και φθηνά, όπως αναλύσαμε παραπάνω
  • Η χρήση τους κοστίζει λιγότερο
Τα οφέλη του προγράμματος Hertz Electric Lease
Επιλέγοντας Hertz Electric Lease έχετε μέσα στο «πακέτο» πλήρη συντήρηση και επισκευή (μηχανική και φανοποιεία), αντικατάσταση ελαστικών, 24ωρη οδική βοήθεια, ασφάλεια πυρός/κλοπής/κάλυψη από τρομοκρατικές ενέργειες και φυσικά φαινόμενα/θραύση κρυστάλλων, ασφάλεια οδηγού (PAI), ασφάλεια προς τρίτους, απαλλαγή πληρωμής ιδίων ζημιών, προσωρινή αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

Κλείνοντας, σημειώστε πως, η Autohellas έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) που προσφέρει πλεονεκτικές συνθήκες μίσθωσης σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και Επιχειρήσεις Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης (ΕΜΚ).

FORD
Autotriti.gr