Ανακλήσεις Mercedes σημαίνει υπευθυνότητα και ασφάλεια

6.040 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2024)
Ανακλήσεις Mercedes σημαίνει υπευθυνότητα και ασφάλεια
2 Φωτογραφίες »

- Μία ανάκληση δείχνει την υπευθυνότητα μιας μάρκας που εστιάζει στην ασφάλεια
- Οι βελτιώσεις (μιας ανάκλησης) γίνονται δωρεάν στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της μάρκας
- Αναβαθμίσεις γίνονται και μέσω ίντερνετ (“over the air” τις λένε) χωρίς να πας συνεργείο
- Από ενημέρωση λογισμικού ως έλεγχο αερόσακων, όποτε χρειαστεί η Mercedes ενημερώνει τους κατόχους της

Μία ανάκληση δείχνει την υπευθυνότητα μιας μάρκας που εστιάζει στην ασφάλεια

Οι ανακλήσεις γίνονται από τις μάρκες όταν διαπιστώνουν ότι σε κάποιο μοντέλο τους πρέπει να αναβαθμιστεί κάτι. Για τους περισσότερους καταναλωτές (με βάση τις διεθνείς έρευνες πιστότητας) οι ανακλήσεις είναι σημάδι υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσιών και αποδεικνύουν πως η μάρκα δείχνει φροντίδα και υπευθυνότητα προς τους πελάτες της και νοιάζεται για την ασφάλειά τους.
 
Είναι σημάδι ακόμη πόσο ψάχνουν συνέχεια για την τελειότητα και βρίσκουν να επισκευάσουν κάτι, ακόμη και χρόνια μετά την αγορά. Είναι λοιπόν προς όφελος σας να ανταποκρίνεστε σε ένα κάλεσμα για ανάκληση από τη μάρκα σας και να επισκέπτεστε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο για την εκτέλεσή της.
 
Πρόκειται για μια σημαντική διαδικασία για την οποία μάλιστα εκτός από τους ιδιοκτήτες, ενημερώνεται και το Υπουργείο Μεταφορών, το οποίο με τη σειρά του αναρτά όλες τις ανακλήσεις που ισχύουν στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Οι βελτιώσεις (μιας ανάκλησης) γίνονται δωρεάν στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της μάρκας

Η ανάκληση λοιπόν είναι ένα θέμα που αφορά στην ασφάλεια των οχημάτων και η Mercedes θέτει το θέμα αυτό σε προτεραιότητα, αναλαμβάνοντας την απόλυτη ευθύνη για την αποκατάσταση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας, ώστε τα μοντέλα της να γίνουν ακόμα πιο ασφαλή και φιλικά στους κατόχους τους.
 
Στις περιπτώσεις λοιπόν που υπάρξει ανάκληση για το αυτοκίνητό σας, θα ενημερωθείτε άμεσα από την ελληνική αντιπροσωπεία, συνήθως μέσω γραπτής επιστολής ή e-mail και εσείς απλά θα πάτε στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercedes. Τονίζουμε πως είναι δωρεάν η εργασία και όποιο ανταλλακτικό εξάρτημα αλλαχθεί ή επισκευαστεί, ενώ τα ανταλλακτικά έχουν την εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ALFA ROMEO