Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Κάνει ντεμπούτο το 2026 το νέο ηλεκτρικό Audi Q2 e-tron

4.044 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2024)
Κάνει ντεμπούτο το 2026 το νέο ηλεκτρικό Audi Q2 e-tron

- Η Audi θα γίνει η μόνη ευρωπαϊκή μάρκα με 4 ηλεκτρικά SUV
- Θα είναι δίδυμο μοντέλο με το επερχόμενο VW ID.2
- Έτοιμο για την αγορά το 2026

Η Audi θα γίνει η μόνη ευρωπαϊκή μάρκα με 4 ηλεκτρικά SUV

Η Audi ανακοίνωσε τον ερχομό του τέταρτου ηλεκτρικού SUV μοντέλου της. Μετά τα Q4 e-tron, Q8 e-tron και την άφιξη του Q6 e-tron το φθινόπωρο του φετινού έτους, η Audi ανακοίνωσε ότι θα φέρει στην αγορά τα επόμενα χρόνια, το νέο Q2 e-tron. Όταν συμβεί αυτό, η Audi θα γίνει η μόνη ευρωπαϊκή μάρκα με τέσσερα ηλεκτρικά SUV. Το νέο ηλεκτρικό SUV της Audi, ακούγεται ότι θα κοντράρει το Lexus UX300e σε τιμή και θα ξεκινάει περίπου από τα 55 χιλιάρικα.

Θα είναι δίδυμο μοντέλο με το επερχόμενο VW ID.2

Η Audi ανακοίνωσε ότι το αμιγώς ηλεκτρικό Q2 δεν θα μοιράζεται κοινά στοιχεία με κανένα από τα άλλα τέσσερα SUV της, αφού θα βασίζεται σε διαφορετική πλατφόρμα. Αδελφό μοντέλο αναμένεται να γίνει το επερχόμενο Volkswagen ID.2, με τα δύο αυτοκίνητα λέγεται πως θα έχουν το ίδιο μέγεθος και σχήμα. Αν και το VW ID.2 δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί,  το concept διέθετε κινητήρα των 225 ίππων και 450 χλμ. αυτονομία.

Έτοιμο για την αγορά το 2026

Δεν είναι γνωστό ακόμα το πότε θα είναι έτοιμο το Q2 e-tron να διατεθεί στην αγορά, με το πιο πιθανό να είναι το 2026 μετά και το λανσάρισμα του Q6 e-tron το πρώτο μισό του 2025 αλλά και το λανσάρισμα του νέου A6 e-tron.

Autotriti.gr
THERINA LINGLONG - MICHELIN