Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi δημιούργησε ψηφιακά την ανανεωμένη Shelby GT350 Mustang.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi δημιούργησε ψηφιακά την ανανεωμένη Shelby GT350 Mustang.

Ανανεωμένη Shelby GT350

3.304 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Η Shelby GT350 Mustang αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσει την ανανέωση που είδαμε πρόσφατα στις Coupe και Convertible εκδόσεις της Ford Mustang. Ας δούμε το αμερικάνικο muscle car από σήμερα…

Την αισθητική ανανέωση της Ford Mustang στην Coupe και Convertible έκδοση, αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εκδοχές του αμερικάνικου muscle car, που πρόσφατα είχε μια απογοητευτική επίδοση στα crash test του EuroNCAP.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ανάμεσα στις ανανεωμένες εκδόσεις που θα λανσαριστούν, λοιπόν, θα είναι και αυτή της Shelby GT350 Mustang, της πιο «σκληροπυρηνικής» εκδοχής του οχήματος, που έχει προσανατολισμό πίστας. Αυτό το αυτοκίνητο δημιούργησε ψηφιακά ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi.
  
Στάνταρ στην ανανεωμένη Shelby GT350 Mustang θα εξακολουθήσει να είναι το πακέτο Track Package, το οποίο αποτελείται από αλουμινένια μπάρα θόλων, ειδικό αεροδυναμικό πίσω spoiler, ψύκτες λαδιού, κιβωτίου και διαφορικού, αλλά και την ανάρτηση MagneRide.
 
Θα παραμείνει η επιλογή ανάμεσα στα εξοπλιστικά πακέτα Electronics Package και Convenience Package. Το πρώτο περιλαμβάνει το SYNC 3 σύστημα infotainment με φωνητικές εντολές, GPS και ηχοσύστημα 9 ηχείων. Το πακέτο άνεσης Convenience Package αντικαθιστά το Technology Pack και προσθέτει στα παραπάνω τα ηλεκτρικά δερμάτινα καθίσματα της Recaro.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY