Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην ανανέωση του Renault Kadjar προχώρησε η γαλλική φίρμα.

Οπτικά το γαλλικό SUV δεν προέβη σε μεγάλες αλλαγές.

Περνώντας στο εσωτερικό θα δει κανείς την πλήρως επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα.

Ανανεωμένο Renault Kadjar

13.246 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2018)

Στην ανανέωση του Renault Kadjar προχώρησε η γαλλική φίρμα το οποίο φέρνει μαζί του νέα εξωτερικά χαρακτηριστικά, ανασχεδιασμένο εσωτερικό αλλά και ένα νέο κινητήρα.

Οπτικά το γαλλικό SUV δεν προέβη σε μεγάλες αλλαγές, ωστόσο πλέον τη μάσκα του μοντέλου κοσμεί μία ενιαία φάσα που ξεκινά και καταλήγει στα LED φώτα ημέρας περνώντας  πάνω και κάτω από τη γρίλια, ενώ μέρος των πλουσιότερων εκδόσεων είναι τα αναμορφωμένα LED φώτα ομίχλης που μειώνουν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της φίρμςα, την κατανάλωση ενέργειας έξι φορές σε σύγκριση με τις συμβατικές μονάδες αλογόνου. Οι αλλαγές στο εξωτερικό ολοκληρώνονται με τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα μεταλλικά χαρακτηριστικά αλλά και τις νέες ζάντες 17, 18 και 19 ιντσών.
 
Περνώντας στο εσωτερικό θα δει κανείς την πλήρως επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα όπου φιλοξενείται η πιο κομψή οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ακριβώς από κάτω βρίσκονται τα νέου σχεδιασμού χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού, όντας και αυτά μέρος της καμπίνας που σύμφωνα με τη φίρμα διαθέτει νέα και υψηλότερης ποιότητας υλικά.
Ωστόσο θα λέγαμε πως η πιο σημαντική βελτίωση του Kadjar βρίσκεται κάτω από το καπό, όπου βρίσκεται ο νέος κινητήρας 1.3 λίτρων της Renault που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Daimler και είναι εφοδιασμένος με φίλτρο σωματιδίων βενζίνης. Η νέα μονάδα TCe θα είναι διαθέσιμη με 140 ίππους (240 Nm ροπής) και 160 ίππους (260 Nm ροπής) και θα μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη.
 
Από κει και πέρα στη γκάμα των πετρελαιοκινητήρων το ανανεωμένο γαλλικό SUV θα προσφέρεται με δύο επιλογές και συγκεκριμένα με τον 1.5 λίτρων Blue dCi που προσφέρει 115 ίππους και 260 Nm ροπής και μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο, αλλά και τον 1.7 λίτρων Blue dCi που παράγει 150 ίππους και 340 Nm ροπής, με τη συγκεκριμένη επιλογή να είναι η μοναδική που συνδυάζεται με τετρακίνηση.

Τέλος, σημειώνουμε πως το εμπορικό ντεμπούτο του ανανεωμένου Renault Kadjar θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2019, με το κόστος κτήσης του να κυμαίνεται κοντά σε αυτό του υπάρχοντος μοντέλου.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS