Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

To Talisman σε έκδοση σεντάν.

Ανανεωμένο Renault Talisman

8.861 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2020)

Mπορεί στην Ελλάδα να είναι σχετικά άγνωστο αλλά το Renault Talisman αποτελεί μια καλή επιλογή στα οικογενειακά σεντάν σε πολλές αγορές της Ευρώπης.

Το ανανεωμένο Talisman σε σεντάν και wagon τύπους αμαξώματος παρουσίασε η Renault, ωστόσο οι διαφορές που έχει στην εξωτερική του εμφάνιση είναι μικρές.

Η γαλλική μάρκα προσφέρει στο Talisman μερικώς ανασχεδιασμένη γρίλια και διαφοροποιημένο εμπρός προφυλακτήρα ενώ, τώρα,  προσφέρει σε όλες τις εκδόσεις τα LED φωτιστικά σώματα στον στάνταρ εξοπλισμό. Αυτό συμβαίνει και στα πίσω φώτα που περιβάλλονται αυτή την φορά από χρώμιο. Η χρωματική παλέτα επεκτείνεται και πλέον περιλαμβάνει τα χρώματα Baltic Grey, Vintage Red και Highland Grey ενώ προσφέρονται επίσης νέα σχέδια σε ό,τι αφορά στις ζάντες.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι με την σειρά του διαφορετικά ραφιναρισμένος και περιλαμβάνει πλέον μεγαλύτερες θήκες για τα μπουκάλια των επιβατών, ασύρματο φορτιστή για smarthphone στην κεντρική κονσόλα και νέας σχεδίασης μπουτόν. Μια νέα 10,25 ιντσών ψηφιακή οθόνη για τον πίνακα οργάνων δίνει το παρών δίπλα στην προαιρετική 9,3 κάθετη οθόνη που υποστηρίζει το σύστημα infotainment.

Κάτω από το καπό διατίθεται ο 1.300άρης TCe με απόδοση 160 άλογα και 270 Νm ροπής και ο 1.800άρης ίδιας τεχνολογίας (των Megane RS και Alpine A110) απόδοσης 225 ίππων και 300 Nm ροπής. Και οι δύο επιλογές συνδυάζονται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Στο diesel, διατίθεται ο 1.700άρης dCi σε δύο εκδόσεις 120 και 150 ίππων σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ενώ στην κορυφή τοποθετείται ο 2λιτρος Blue dCi, επίσης σε δύο εκδόσεις, 160 και 200 ίππων.

Το ανανεωμένο Talisman θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει στην Ευρώπη τον Ιούνιο.
 

HUYNDAI
Skoda