Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για πόσο καιρό ανανέωσε ο Kimi Raikkonen στη Scuderia Ferrari; Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Για πόσο καιρό ανανέωσε ο Kimi Raikkonen στη Scuderia Ferrari; Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Ανανεώνει στη Ferrari ο Raikkonen

2.725 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2016)

Φαίνεται πως ο Kimi Raikkonen δείχνοντας το καλό του πρόσωπο σε αγώνες και όχι μόνο, έπεισε τη διοίκηση της αγωνιστικής ομάδας F1 της Ferrari, να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Για πόσο όμως;

Με τον Φινλανδό να έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα παλαιότερα με την Scuderia Ferrari, πιο συγκεκριμένα το 2007, ο οποίος αποτέλεσε τον μοναδικό τίτλο στην μέχρι τώρα καριέρα αλλά και τον τελευταίο τίτλο της Ferrari μέχρι σήμερα, η ιταλική ομάδα έχει περάσει στη δεύτερη περίοδο της μεταξύ τους συνεργασίας.
Η ανανέωση του συμβολαίου του Kimi, ήρθε μετά από δηλώσεις του αφεντικού της Ferrari, Maurizio Arrivabene, και ισχύει για ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει πως ο «Iceman» θα είναι ντυμένος στα κόκκινα μέχρι τα 38 του χρόνια και θα γίνει μια από τις πιο παλιές εν ενεργεία «καραβάνες» του μηχανοκίνητου αθλήματος.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο Kimi είχε επιστρέψει στο Μαρανέλο το 2014, αλλά συνάντησε δυο δύσκολες σεζόν με ομόσταβλούς του Fernando Alonso και Sebastian Vettlel αντίστοιχα. Σε ότι αφορά το φετινό πρωτάθλημα ο Kimi έχει ανέβει στο βάθρο τέσσερις φορές συνολικά και στην κατάταξη βρίσκεται μαζί με τον teammate του Sebastian Vettel στους 96 βαθμούς.
Τέλος, για την ιστορία ο Raikkonen αυτή την Κυριακή κλείνει τους 100 αγώνες με τα χρώματα της Ferrari, ενώ την τελευταία του νίκη πραγματοποίησε το 2009 στην πίστα Spa, στο GP Βελγίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing