Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H ιαπωνική φίρμα θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις των μοντέλων ξεκινώντας με το N-Box Slash.

Το μοντέλο θα προσφέρεται πλέον με μία νέα σειρά χρωμάτων.

Οι επιλογές για το εξωτερικό μέρος αριθμούνται στις 16, ενώ για το εσωτερικό στις έξι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν επιπλέον να επιλέξουν μεταξύ επτά διαφορετικών εκδόσεων.

Ανανεώνει το N-Box Slash η Honda

2.499 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2018)

Μπορεί τα μοντέλα N-Box της Honda να είναι μικρά στο μέγεθος, ωστόσο είναι αρκετά δημοφιλή και για αυτό η αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει να τους προσφέρει κάποιες ενημερώσεις. Δείτε περισσότερα.

Κάνοντας λόγο πως το N-Box είναι το πιο δημοφιλές όνομα μίνι αυτοκινήτων στην Ιαπωνία και συμπεριλαμβάνοντας πως η Honda πούλησε 218.478 μονάδες το 2017, η ιαπωνική φίρμα θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις των μοντέλων ξεκινώντας με το N-Box Slash.
 
Το μοντέλο θα προσφέρεται πλέον με μία νέα σειρά χρωμάτων, τα οποία θα προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα γκάμα, ενώ επιπλέον επιλογές θα συμπεριληφθούν και για το εσωτερικό του μοντέλου, με τους πελάτες να μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μονόχρωμου και δίχρωμου φινιρίσματος. Οι επιλογές για το εξωτερικό μέρος αριθμούνται στις 16, ενώ για το εσωτερικό στις έξι.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν επιπλέον να επιλέξουν μεταξύ επτά διαφορετικών εκδόσεων, ενώ κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός ή τούρμπο κινητήρας 660 κ.εκ., ο οποίος παράγει την ισχύ που αποστέλλεται είτε στους μπροστά, είτε σε όλους του τροχούς.
 
Η Honda σκοπεύει να πουλήσει τα ανανεωμένα μοντέλα της στην αγορά της Ιαπωνίας από 1.359.720 έως 1.920.240 γιέν ποσά τα οποία ισοδυναμούν σε περίπου 10.000 έως 14.100 ευρώ.                    

Mercedes
FALKEN ZIEX ZE 320 TEST