Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το νέο smart EQ Fortwo της Brabus διαθέτει τροχούς 18 ιντσών, αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης καθώς και αποκλειστικό δερμάτινο εσωτερικό.

Ανανέωσε το Ultimate E η Brabus

2.610 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2020)

Η Brabus ακολούθησε την τελευταία ανανέωση του smart EQ Fortwo και προχώρησε στην παρουσίαση του επίσης ανανεωμένου Ultimate E.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2019, η Brabus παρουσίασε το Ultimate E, τη δική της ουσιαστικά βελτιωμένη έκδοση του smart EQ Fortwo προτού αυτό ανανεωθεί. Πλέον η βελτιωτική εταιρεία ακολούθησε την ανανέωση του μοντέλου και λαμβάνοντας ως βάση την κάμπριο έκδοση παρουσίασε το ανανεωμένο Ultimate E.
 
Το νέο smart EQ Fortwo της Brabus διαθέτει τροχούς 18 ιντσών, αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης καθώς και αποκλειστικό δερμάτινο εσωτερικό. Η κεντρική ιδέα παραμένει σε μεγάλο βαθμό η ίδια με το Ultimate E του περασμένου έτους και ισχύει και για την αναβάθμιση ισχύος. Η ισχύς του ηλεκτρικού κινητήρα αυξήθηκε στα 92 άλογα και η ροπή στα 180 Nm, επιτρέποντας στο Ultimate E facelift να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 10,9 δευτερόλεπτά αφού νωρίτερα έχει επιλεγεί η λειτουργία Sport +. Η τελική ταχύτητα δεν είναι εντυπωσιακή, καθώς παραμένει περιορισμένη στα 130 χλμ./ώρα.
 
Υπάρχουν τέσσερα οδηγικά modes Level 1, Eco, Sport, and Sport+ και η αυτονομία κίνησης ανέρχεται στα 125 χιλιόμετρα, ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας.
 
Φυσικά το εξωτερικό χαρακτηρίζεται από επιθετική εμφάνιση, λαμβάνοντας σπορ προφυλακτήρες, αεροδυναμικό διαχύτη και μεγάλες εισόδους αέρα. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία με κόκκινες ραφές, όπως και πεντάλ αλουμινίου.
 
Μόλις 50 μονάδες θα κατασκευαστούν με το κόστος της κάθε μίας να ανέρχεται στα 49.449 ευρώ.
 

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS