Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πάρτε μια πρώτη γεύση από τα ανανεωμένα μοντέλα της Dacia, τα οποία θα λανσαριστούν στην προσεχή έκθεση στο Παρίσι.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τα ανανεωμένα μοντέλα της Dacia, τα οποία θα λανσαριστούν στην προσεχή έκθεση στο Παρίσι.

Ανανέωση Dacia Sandero & Logan

3.789 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2016)

Η Dacia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και εικόνες των ανανεωμένων μοντέλων Sandero, Logan, Logan MCV και Sandero Stepway. Δείτε τα όλα πριν το επερχόμενο ντεμπούτο τους στο Παρίσι.

Τέσσερα μοντέλα αποκάλυψε η Dacia λίγες μέρες πριν την πρώτη τους εμφάνιση στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι. Ο λόγος για τα Dacia Logan, Logan MCV, Sandero και Sandero Stepway.
Όλα τους έχουν δεχτεί σχεδιαστικές ανανεώσεις τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό τους, με την πιο σημαντική αλλαγή να εντοπίζεται στο εμπρός μέρος το οποίο είναι εντελώς καινούργιο. Οι νέοι προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς και γρίλια στη μάσκα δίνουν μια πιο στιβαρή εικόνα με την πρώτη ματιά.
Την εμφάνιση τους φαίνεται να έχουν κάνει LED φώτα ημέρας, τα οποία χωρίζουν το εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, ενώ αυτή λέγεται ότι θα είναι και η νέα υπογραφή της μάρκας στα μοντέλα της.
Σε ότι αφορά τέλος τα μηχανικά σύνολα που θα εξοπλίζουν τα ανανεωμένα μοντέλα της μάρκας, το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν από τη Dacia στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL