Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Την Tesla βλέπει ως βασικό ανταγωνιστή για το μέλλον η Volkswagen.

Την Tesla βλέπει ως βασικό ανταγωνιστή για το μέλλον η Volkswagen.

Ανταγωνίστρια της VW η Tesla

3.134 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2017)

Την Tesla βλέπει ως βασικό ανταγωνιστή για το μέλλον η Volkswagen και όχι κάποια άλλη εταιρεία όπως την Toyota ή την Hyundai.

Διεθνή μέσα επικαλούνται δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της VW, Herbert Diess, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Tesla έχει αυτή τη στιγμή αρκετές ικανότητες που δεν της έχει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
"Στον παλιό κόσμο είναι η Toyota, η Hyundai και οι γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Στον νέο κόσμο είναι η Tesla. H Tesla ανήκει στους ανταγωνιστές που έχουν ικανότητες που δεν έχουμε σήμερα ", ήταν τα λόγια του Diess.
 
Επιπλέον ο ισχυρός άντρας της γερμανικής εταιρείας ανέφερε πως οι μισοί από τους μηχανικούς που εργάζονται για λογαριασμό της Tesla, είναι ειδικοί στην διαμόρφωση νέων λογισμικών και αν θέλουν στο άμεσο μέλλον να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στα ηλεκτρικά οχήματα που κατασκευάζει η εταιρεία του Elon Musk, πρέπει να βελτιωθούν.
 
"Πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά. Μπορούμε να το κάνουμε. Θα μετρήσουμε τον εαυτό μας ενάντια στην Tesla , με απώτερο στόχο μας να την ξεπεράσουμε", ήταν τα λόγια του.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η VW έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε μια σειρά ηλεκτροκίνητων οχημάτων, τα οποία και αναμένεται να λανσάρει σταδιακά μέχρι το 2022.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO