Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
9 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Staria μπορεί να διαμορφωθεί για να φιλοξενεί από 2 έως και 11 επιβάτες.

Από 2θέσιο έως 11θέσιο το νέο Hyundai Staria!

6.662 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2021)

Η Hyundai εργάζεται συστηματικά προκειμένου να εξελίξει το νέο της πολυμορφικό με το όνομα Staria και η κορεατική μάρκα προχώρησε στη δημοσιοποίηση νέων εικόνων αλλά και πληροφοριών για το μοντέλο.


Την περασμένη εβδομάδα η Hyundai είχε δημοσιεύσει κάποιες σκοτεινές εικόνες του Staria, ωστόσο σήμερα η μάρκα θέλησε να γίνει ακόμα πιο αποκαλυπτική, προσφέροντας στο κοινό νέες «καθαρές» εικόνες που μας δείχνουν το σχεδιασμό. Μάλιστα η κορεατική μάρκα υπογραμμίζει πως το Staria έχει υιοθετήσει μία νέα φιλοσοφία σχεδιασμού, η οποία ξεκίνησε από τη διαμόρφωση του εσωτερικού και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο εξωτερικό!
 
Έχοντας αυτό υπόψη, το μπροστινό άκρο του Staria περιλαμβάνει μία λεπτή LED μπάρα που τρέχει σε ολόκληρο το πλάτος του μπροστινού μέρους και συνδυάζεται με τους προβολείς που είναι χαμηλά τοποθετημένοι στις δύο πλευρές της μάσκας. Το πλαϊνό μέρος χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλα παράθυρα, ενώ η εικόνα του πίσω μέρους χαρακτηρίζεται συμβατική και περιλαμβάνει κάθετα πίσω φώτα και ένα μεγάλο παράθυρο.
 
Διαθέσιμη θα είναι και μία πιο πλούσια έκδοση. Το εν λόγω μοντέλο θα έχει την ονομασία Staria Premium και θα απολαμβάνει μίας μοναδικής μάσκας με διαφορετικό σχεδιασμό και χάλκινα διακοσμητικά στοιχεία που θα βρίσκουμε ακόμα και στο λογότυπο της μάρκας, τους τροχούς, τους καθρέφτες και τις λαβές των θυρών. Το Staria Premium διαθέτει επίσης τροχούς 18 ιντσών.
 
Το εσωτερικό του Staria είναι πολύ ευρύχωρο, με την Hyundai να υπογραμμίζει πως είναι εμπνευσμένο από το σαλόνι ενός κρουαζιερόπλοιου και μπορεί να διαμορφωθεί για να φιλοξενεί από 2 έως και 11 επιβάτες, κάτι που το κάνει κατάλληλο τόσο για οικογένειες όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Το Staria Premium θα διατίθεται σε διαμορφώσεις 7, 9 και 11 θέσεων.
 
Η καμπίνα περιλαμβάνει οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας μεγέθους 10,25 ιντσών και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων. Όλες οι εκδόσεις του Staria Premium διατίθενται επίσης στάνταρ με φωτισμό περιβάλλοντος και για τα μοντέλα 7 θέσεων, μια λειτουργία χαλάρωσης όπου με ένα άγγιγμα ανακλίνει τα καθίσματα της δεύτερης σειράς. Στην 9θέσια έκδοση τα καθίσματα της δεύτερης σειράς να μπορούν να περιστραφούν 180 μοίρες και οι επιβάτες στις θέσεις αυτές να αντικρίσουν τους υπόλοιπους.
 
Η πλήρης παρουσίαση του Staria θα γίνει εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους.

Toyota
Citroen