Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτή λοιπόν είναι η νέα Jaguar I-Pace...
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή λοιπόν είναι η νέα Jaguar I-Pace...

Αποκαλύφθηκε η νέα Jaguar I-Pace

4.201 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2017)

Η Jaguar κατέβηκε σαν κόλαση και τα βλέμματα στραφήκαν πάνω της

Δεν μείναμε έκπληκτοι από το γεγονός ότι η Jaguar κατάφερε να δημιουργήσει το πιο όμορφο ηλεκτροκίνητο crossover επειδή η εταιρεία από την Βρετανία ειδικεύεται στα καλαίσθητα μοντέλα αυτοκινήτου.

Αυτή λοιπόν είναι η νέα Jaguar I-Pace...

Αυτή λοιπόν είναι η νέα Jaguar I-Pace...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παρόλα αυτά, με το που αντικρίσαμε το κόκκινο χρώμα της και την πρωτοποριακή της σχεδίαση , το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι άλλο μπορεί μας προσφέρει.
Όσον αφορά  στη σχεδίαση της, η Ι-Pace ακροβατεί ανάμεσα σε sport και SUV θυμίζοντας κάτι ενδιάμεσα από την F-Type και του Εvoque. Και αν αυτό σε κάνει να δυσπιστείς για την ομορφιά της, είναι μέχρι να δεις τους μεγάλους τροχούς της και την άγρια εξάτμιση που την κάνουν τόσο σπορ όσο κάθε ανταγωνιστή της στην κατηγορία της.

Είναι λίγο κρίμα που η Jaguar προορίζει την I-Pace μόνο για ηλεκτροκίνηση γιατί θα μπορούσε πολύ εύκολα να ανταγωνιστεί την νέα Mercedes-Benz GLC Coupe στους βενζινοκινητήρες.

Μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε πόσο νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι από τότε που η εταιρεία από τη Βρετανία χωρίστηκε από την Ford, αφού το Ι-Pace θα κοστίσει όσο μια Porche Cayenne πρώτης γενιάς, κάνοντας σημαντικά βήματα να επαναπροσδιορίσει το μεγάλο όνομα που τη συνοδεύει

Σου αρέσει το κόκκινο σαν φωτιά χρώμα της;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VW