Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Tο i20 N Rally2 διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων.

Αποκάλυψε το i20 N Rally2 η Hyundai

2.740 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2020)

Το ολοκαίνουργιο i20 N Rally2 παρουσίασε η Hyundai προσφέροντας στις ιδιωτικές ομάδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού τον αντικαταστάτη του παλιού πλέον i20 R5.


Την παρουσίαση του «καυτού» Hyundai i20 N, ακολούθησε μετά από λίγες ώρες αυτή του i20 N Rally2. Το νέο αγωνιστικό μοντέλο της κορεατικής μάρκας βασίζεται στο ολοκαίνουργιο σασί του i20 N, ενώ ταυτόσημος είναι και ο σχεδιασμός αφού το προαναφερόμενο μοντέλο διαθέτει πολλά στοιχεία εμπνευσμένα από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  
 
Παρόλο που χρησιμοποιεί το σειριακό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων του παλιού i20 R5, το i20 N Rally2 διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων, καθώς και νέα εξαρτήματα ανάρτησης και αμορτισέρ που του δίνουν «πιο φιλικά προς τον οδηγό χαρακτηριστικά χειρισμού σε όλες τις επιφάνειες», όπως ισχυρίζεται η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία.
 
Μάλιστα η μάρκα επισημαίνει πως τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι πολύ σημαντικά στην κατηγορία Rally2, η οποία αποτελεί τη βάση για πολλά εθνικά και περιφερειακά πρωταθλήματα.
 
«Στόχος μας είναι τώρα να δοκιμάσουμε το αυτοκίνητο για να αναπτύξουμε περαιτέρω κάθε πτυχή του σχεδιασμού για να βελτιώσουμε τόσο την απόδοση όσο και την αξιοπιστία, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο χειρισμός επιτρέπει σε κάθε έναν από τους πελάτες μας να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όταν θα μπορούν να αρχίσουν να διαγωνίζονται με το i20 N Rally2 τον επόμενο χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo.
 
Η Hyundai θα ξεκινήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών για το νέο i20 N Rally2 αργότερα αυτό το μήνα, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να οριοθετείται για το επόμενο καλοκαίρι.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY