Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Jeep Wagoneer S των 600+ ίππων
2 Φωτογραφίες »

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Jeep Wagoneer S των 600+ ίππων

3.102 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2024)

- Διέρρευσαν εικόνες του μοντέλου παραγωγής.
- Ξεχωρίζουν οι LED μπάρες, η αεροτομή και η ηλιοροφή.
- Βασισμένο στην πλατφόρμα STLA Large.
- Πρεμιέρα μέσα στο 2024.

Διέρρευσαν εικόνες του μοντέλου παραγωγής

Το επερχόμενο Jeep Wagoneer S διέρρευσε λίγες ημέρες μετά τις teaser εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα. Από λάθος κίνηση του ατόμου που χειρίζονταν τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας, οι εικόνες ανέβηκαν και μετά από λίγο κατέβηκαν, αλλά μέχρι τότε είχαν κοινοποιηθεί στο φόρουμ Mopar Insiders. Ως αποτέλεσμα έχουμε μία πρώτη εικόνα του ηλεκτρικού SUV παραγωγής, που αναμένεται να δούμε και στην Ευρώπη.

Ξεχωρίζουν οι LED μπάρες, η αεροτομή και η ηλιοροφή

Όπως βλέπουμε, το μοντέλο παραγωγής του Jeep Wagoneer S μοιάζει αρκετά με το ομώνυμο concept, το οποίο παρουσιάστηκε το 2022, θυμίζοντας εν πολλοίς το Range Rover Velar. Οι λεπτές φωτιζόμενες LED μπάρες μπροστά και πίσω, αλλά και η αεροτομή στο τέλος της οροφής είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά που... πέφτει το μάτι. Από κει και πέρα η διχρωμία, η μεγάλη γυάλινη ηλιοροφή και οι ζάντες 5+5 ακτινών είναι κάποια ακόμα από τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού SUV.

Βασισμένο στην πλατφόρμα STLA Large

Μιλώντας για το σύστημα κίνησης, το νέο SUV θα είναι τετρακίνητο, θα αποδίδει έως 608 ίππους και θα φτάνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα. Πιθανότατα θα έχει ως βάση του την πλατφόρμα STLA Large, την οποία παρουσίασε η Stellantis. Τα οχήματα που θα βασιστούν στην STLA Large πλατφόρμα θα έχουν μήκος 4.650 έως 5.400 χλστ., μεταξόνιο 2.870-3.075 χλστ., πακέτα μπαταριών 85 έως 118 kWh και αυτονομία έως 800 χλμ. Σύμφωνα με τη φημολογία η αυτονομία του Jeep Wagoneer S θα ορίζεται περίπου στα 644 χλμ., ωστόσο αυτό μένει  να φανεί.

Πρεμιέρα μέσα στο 2024

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως η επίσημη πρεμιέρα του νέου Jeep Wagoneer S αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες, για να τεθεί προς πώληση περί το φθινόπωρο του 2024. Μέχρι να έχουμε περισσότερα νέα δείτε τις εικόνες του Jeep Wagoneer S στην γκαλερί.     

Autotriti.gr
OPEL