ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η γερμανική εταιρεία κάνοντας χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε στη δημοσίευση της εικόνας.

Αποκαλύπτει νέο EQ μοντέλο η Mercedes

1.892 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2019)

Η Mercedes θα είναι παρούσα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και μέσα στις δραστηριότητες της είναι η επίσημη παρουσίαση ενός ακόμα EQ μοντέλου, για το οποίο μάλιστα προχώρησε στη δημοσίευση μιας teaser εικόνας.


Η γερμανική εταιρεία κάνοντας χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε στη δημοσίευση μίας εικόνας, η οποία παρουσιάζει το εν λόγω αυτοκίνητο κάτω από ένα σεντόνι. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται ένα σκίτσο με το προφίλ του ίδιου μοντέλου, ενώ η λεζάντα επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που έχει τελικό προορισμό το Σαλόνι της Φρανκφούρτης, όταν και θα αφαιρεθεί από του το σεντόνι για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια.
 
Από τη στιγμή που η Mercedes κρατάει μυστικό ποιο είναι το αυτοκίνητο, κανείς δε μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Παρόλα αυτά το πιθανότερο είναι να μιλάμε για τη νέα EQS (το όνομα δεν έχει επιβεβαιωθεί) ή αν προτιμάτε καλύτερα για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ανάλογο της σημερινής S-Class.
 
Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι πρόκειται απλώς για μία S-Class με μπαταρίες αντί ενός συμβατικού κινητήρα καύσης. Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν υπάρξει λέγεται πως το αυτοκίνητο θα έχει τη δική του πλατφόρμα που θα είναι βασισμένη στο αλουμίνιο. Σε ότι αφορά την ισχύ της αυτή θα προέρχεται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα για κάθε άξονα καθιστώντας έτσι την EQS τετρακίνητη.
 
Το εσωτερικό δε θα μείνει παραπονούμενο καθώς θα ακολουθήσει τα σημεία των καιρών, αλλά και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες λαμβάνοντας μεγάλες οθόνες αφής.
 
Τα στοιχεία που υπάρχουν είναι ελάχιστα, ωστόσο απομένοντας μόνο λίγες ημέρες για την επίσημη παρουσίαση αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι λίγη υπομονή για να δούμε τι κρύβεται κάτω από το σεντόνι.

Δείτε την εικόνα
   

Mercedes
NISSAN