Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα εντυπωσιακό teaser βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Lamborghini, προκειμένου να γνωστοποιήσει τον ερχομό της νέας Huracán Performante Spyder.

Aποκαλυπτικό teaser της Lamborghini (+vid)

1.867 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2018)

Ένα εντυπωσιακό teaser βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Lamborghini, προκειμένου να γνωστοποιήσει τον ερχομό της νέας Huracán Performante Spyder, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι κάμπριο.

Τη νέα Lamborghini Huracán Performante Spyder αναμένεται να παρουσιάσει σε λίγες ημέρες η φίρμα, όπως η ίδια άφησε να εννοηθεί μέσω ενός βίντεο. Ωστόσο σταματώντας το teaser βίντεο, το οποίο προβάλουμε λίγο πιο κάτω, στο 1:13, τότε μπορούμε να δούμε σχεδόν πεντακάθαρα πως η οροφή από το ιταλικό μοντέλο «λάμπει» δια της απουσίας της, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που έκαναν λόγο για μια κάμπριο εκδοχή του supercar.
 
Από κει και πέρα όμως το ενδιαφέρον περνά στις επιδόσεις που θα έχει το αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής πληροφορίες που να αφορούν τον κινητήρα αλλά και τις επιδόσεις της κάμπριο Huracán Performante Spyder δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο να αναφέρουμε πως το τρέχον μοντέλο έχει την ισχύ 640 ίππων, οι οποίοι προέρχονται από τον V10 κινητήρα 5.2 λίτρων, που επιτρέπει να διανύσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, με μέγιστη ταχύτητα τα 325 χλμ./ώρα.
Όπως και να έχει σε λίγες ημέρες όλες μας οι απορίες θα λυθούν, καθώς η Lamborghini θα αποκαλύψει την κάμπριο εκδοχή της Huracán Performante Spyder στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που ξεκινά στις 6 Μαρτίου.
 
Δείτε το βίντεο  
 

Mercedes
Fia