ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πριν φτάσει την υψηλή αυτή ταχύτητα το RS5 έχει ακουμπήσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4 δευτερόλεπτά.

Audi RS5 κινείται με 291 χλμ./ώρα (+vid)

2.038 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2018)

Το ότι το Audi RS5 είναι ένα ισχυρό αυτοκίνητο είναι κάτι το οποίο δεν αμφισβητείται, ωστόσο μια ακόμα επιβεβαίωση έρχεται όταν μπορούμε να δούμε το γερμανικό μοντέλο να προσπερνά άλλα αυτοκίνητα στην Autobahn πιάνοντας ταχύτητες μέχρι και 291 χλμ./ώρα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο το οποίο αποδεικνύει τη δυναμική που έχει το Audi RS5, πρωταγωνιστεί στο θέμα μας.
 
Συγκεκριμένα, όπως μπορούμε να δούμε, το μοντέλο των «βαυαρών» βγαίνει στο γνωστό γερμανικό αυτοκινητόδρομο Autobahn, και αγγίζοντας μέχρι και τα 291 χλμ./ώρα, (όπως αναφέρει το κοντέρ του αυτοκινήτου, το οποίο έχει απόκλιση από τα υπόλοιπα όργανα μέτρησης π.χ GPS) προσπερνά τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κινούνται στο ίδιο οδικό δίκτυο.
 
Πριν φτάσει την υψηλή αυτή ταχύτητα το RS5 έχει ακουμπήσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4 δευτερόλεπτά, ενώ τα 200 χλμ./ώρα ήρθαν στο κοντέρ στα 12.4, με το ενδιάμεσο διάστημα από τα 100 έως τα 200 χλμ./ώρα να μετράται σε 8.4 δευτερόλεπτά.
Τέλος και πριν παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο, αξίζει να σημειωθεί πως το RS5 εγκατέλειψε το 4.8-λίτρων V8 κινητήρα του πρώτου μοντέλου,  το οποίο μοιράστηκε με το R8 πρώτης γενιάς και πλέον αντλεί τη δύναμή του από ένα biturbo κινητήρα 2.9 λίτρων.
 

Mercedes
BIG VANS BEST BUY