Audi driving days - Δες από κοντά και οδήγησε το πρώτο Audi A3 allstreet

 Σχολιάστε 
4.518 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2024)
Audi driving days - Δες από κοντά και οδήγησε το πρώτο Audi A3 allstreet
5 Φωτογραφίες »

Audi driving days - Δες από κοντά και οδήγησε το πρώτο Audi A3 allstreet

- Audi driving days από 12 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2024
- Βλέπεις από κοντά και οδηγείς τα νέα μοντέλα της Audi
- Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το πρώτο Audi A3 allstreet
- Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi (δείτε το πρόγραμμα του roadshow)

Audi driving days από 12 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2024

Η Audi με ιδιαίτερη χαρά διοργανώνει τις «Audi driving days», ένα roadshow που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους και όχι μόνο στους φίλους της μάρκας να δουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα της. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2024 στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το πρώτο Audi A3 allstreet. Το μοντέλο που υπόσχεται ότι συνδυάζει τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα, λόγω των crossover χαρακτηριστικών που παραπέμπουν σε SUV, με την ευελιξία ενός hatchback.

Βλέπεις από κοντά και οδηγείς τα νέα μοντέλα της Audi

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που θα προσφέρει το «Audi Driving Days», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα premium μοντέλα της Audi και να απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα τους. Ο στόλος των αυτοκινήτων που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, θα αποτελείται από το νέο A3 allstreet, το Α1 allstreet, το αμιγώς ηλεκτρικό Q4 e-tron, τα δημοφιλή SUV Q2, Q3, Q5, Q8, αλλά και από αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων που αναμένεται να εντυπωσιάσουν το κοινό.

Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το πρώτο Audi A3 allstreet

Σημαντική πρεμιέρα είναι το νέο A3 allstreet, το πρώτο A3 με crossover χαρακτήρα που προσφέρει μία νέα επιλογή σε όποιον αναζητά ένα premium μοντέλο της μικρομεσαίας κατηγορίας, καθώς διαθέτει την ευελιξία ενός hatchback και τις δυνατότητες ενός SUV. Με τη χαρακτηριστική off-road εμφάνισή του, με 3 εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και την υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, το νέο μοντέλο της Audi σκοπεύει να προσφέρει υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και δυνατοτήτων.

Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi (δείτε το πρόγραμμα του roadshow)

Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα μπορούν να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi στην πόλη τους ώστε να ζήσουν την εμπειρία των «Audi driving days».

PAPADAMANTIOU
JEEP