Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέος και ακόμη πιο επιθετικός σχεδιασμός για την Aventador.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέος και ακόμη πιο επιθετικός σχεδιασμός για την Aventador.

Aventador S με 740 ίππους

4.041 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2016)

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, προχώρησε στη πλήρη ανανέωση της Aventador για το 2017, με το μοντέλο να ταράζει τα νερά στη κατηγορία των Supercar.

Έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια από τότε που η Lamborghini παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, τον διάδοχο της Murcielago, την Aventador. H ιταλική φίρμα, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ολική ανανέωση του μοντέλου για το 2017.

Πληθωρική, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια Ιταλίδα.

Πληθωρική, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια Ιταλίδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Προσθέτοντας το λογότυπο S, η Aventador διαθέτει πλέον μια πιο επιθετική σχεδίαση, νέα δυναμική συμπεριφορά και περισσότερη δύναμη, η οποία πηγάζει από τον χωρητικότητας 6,5 λίτρων, ατμοσφαιρικό, V12 κινητήρα.
 

Οι Ιταλοί χαρακτηρίζουν το αυτοκίνητο, ως την Aventador της νέας γενιάς, αν και στη πραγματικότητα πρόκειται για την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας Aventador. Όσον αφορά το κομμάτι των επιδόσεων, οι μηχανικοί της Lamborghini έχουν καταφέρει να αυξήσουν την ιπποδύναμη κατά 40 άλογα, σε σύγκριση με τη προηγούμενη έκδοση, με το τελικό νούμερο να αγγίζει τα 740 άλογα και τα 690 Nm ροπής. Τα κύρια γνωρίσματα της νέας Lamborghini, είναι το σύστημα τετραδιεύθυνσης που χρησιμοποιεί, αλλά και το αυξημένο ποσοστό της κάθετης αεροδυναμικής δύναμης, η οποία αγγίζει το 130%.

Για την επίτευξη αυτών των αριθμών, χρειάστηκε να βελτιστοποιηθούν τα συστήματα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων και εισαγωγής, με το στροφόμετρο να φτάνει τις 8.500 σ.α.λ. Η ισχύς διοχετεύεται μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, με την Aventador να χρειάζεται μόλις 2.9 δλ για τα 0-100 και την τελική ταχύτητα των 350χλμ/ώρα, να μοιάζει εύκολη υπόθεση.

Οι πρώτες παραδόσεις, θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη του 2017 και οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να δαπανήσουν το ποσό των 281.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
LEASING COURIER VS CITAN