Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα teaser της φίρμας.

Aύριο το ντεμπούτο της Mercedes-Maybach S-Class

1.895 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2020)

H νέα Mercedes-Maybach S-Class θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από την S-Class και θα προφέρει ακόμη περισσότερη άνεση και πολυτέλεια.


Αύριο στις 19 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας Μercedes-Maybach S-Class σε εκδήλωση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά λόγω της πανδημίας.

Για να το ανακοινώσει, η Mercedes αποκάλυψε μια teaser φωτογραφία του μοντέλου θέλοντας κυρίως να αποκαλύψει την δίτονη βαδή που θα έχει, μαζί με το γνωστό σε όλους έμβλημα της Maybach.

Ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν, ωστόσο γίνεται λόγος πως το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερο κατά 18 εκατοστά σε σχέση με αυτό της S-Class, ώστε οι πίσω επιβάτες να απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση. Φυσικά, η Maybach θα έχει επίσης νέα καθίσματα και πίσω χώρο για τους επιβάτες που θα μοιάζει περισσότερο με ένα πολυτελές γραφείο. Ακόμα ένα νέο χαρακτηριστικό θα είναι η εκτενής παρουσία φινιρίσματος από ξύλο σε όλη την καμπίνα.

Είναι πραγματικά δύσκολο να φανταστούμε τι άλλο έχει ετοιμάσει η Mercedes για την Maybach έκδοση του μοντέλου, αφού ήδη η S-Class είναι πολύ ολοκληρωμένη σε όλους τους τομείς.

Όσον αφορά την πηγή ισχύος, φημολογείται πως η Mercedes-Maybach S-Class θα γίνει το μόνο μοντέλο της φίρμας με κινητήρα V12, ωστόσο αργότερα ίσως προστεθεί και ένας V8 με κάποιου είδους ηλεκτρική βοήθεια.
 

Hyundai
NISSAN