ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αυστηρότατοι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ το τριήμερο

1.742 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2020)

Η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει σε εκτενείς ελέγχους στις μεγάλες οδικές αρτηρίες, στις γειτονιές και έξω από τους ναούς για να αποτραπούν μαζώξεις πιστών και μεγάλα… γλέντια.

Eκτενέστατο επιχειρησιακό σχέδιο έχει ετοιμάσει η Ελληνική Αστυνομία για το προσεχές διήμερο του Πάσχα, αφού γίνεται λόγος πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί σε όσους οδηγούς πάρουν το αυτοκίνητό τους και επιχειρήσουν να βγουν από το σπίτι τους χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο ή για να επισκεφτούν σπίτια φίλων και συγγενών για να το καθιερωμένο ψήσιμο του οβελία.

Εντατικοί θα είναι επίσης οι έλεγχοι την Μεγάλη Παρασκευή και το μεγάλο Σάββατο κατά τις βραδυνές ώρες για να αποφευχθούν μαζώξεις έξω από τις Εκκλησίες. Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται έξω από τους ναούς ενώ την Κυριακή, γίνεται λόγος πως πάνω από πολυκατοικίες και σπίτια θα πετούν drones για διαπιστωθούν αν διοργάνωνονται γλέντια με περισσότερα άτομα από το επιτρεπόμενο όριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι «θερμοκέφαλοι» καλούν τους πιστούς να επισκεφτούν τους ναούς μέσω social media θα έρθουν αντιμέτωποι με τον νόμο αφού η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα σαρώνει το διαδίκτυο, ιδιαίτερα το Facebook.

H ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο πως θα στηθούν 24ώρα μπλόκα σε τουλάχιστον 20 σημεία στην Αττική ενώ πολλά θα είναι τα μέτρα επίσης στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την ελληνική Επικράτεια.
 

Toyota
moto