Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Εδώ βλέπετε μια πρόταση για το πως θα μοιάζει το νέο Golf R.

Ιδού τι λέει η VW για το νέο Golf R

4.578 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2020)

Η «R» έκδοση του νέου Golf θα τοποθετηθεί για μια ακόμη γενιά στην κορυφή της γκάμας όταν κάνει ντεμπούτο το φθινόπωρο.

Mπορεί να έχει περάσει μικρό χρονικό διάστημα από τότε που η Volkswagen παρουσίασε το νέο Golf, ωστόσο δεν άργησαν να κάνουν ντεμπούτο και οι τρεις πρώτες εκδόσεις επιδόσεων GTI, GTD και GTE. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν άλλες δύο εκδόσεις που θα τοποθετητούν σε λίγο καιρό στην κορυφή της γκάμας, η GTI TCR και η «R».

O Jost Capito, αφεντικό του τμήματος R Performance της Volkswagen προσπάθησε να ρίξει φως στο τι πρέπει να περιμένουμε από το επερχόμενο Golf R, κάνοντας αρχικά ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να εξοπλιστεί με κάποιο υβριδικό κινητήριο σύνολο, όπως για παράδειγμα θα κάνει το Touareg R.

O μόνος λόγος για τον οποίο δεν θα συμβεί αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το κόστος κατασκευής ενός νέου υβριδικού κινητήριου συνόλου για το Golf R καθώς η Volkswagen πιστεύει πως το γερμανικό μικρομεσαίο δεν μπορεί να εξοπλίστεί με το plug-in υβριδικό σύνολο που προορίζεται για το Touareg R, αφού αφορά μεγαλύτερα σε μέγεθος αυτοκίνητα.

Ο Capito ανέφερε πάντως πως οι μηχανικοί έχουν κάνει «πολλές μικρές βελτιώσεις» για να φτιάξουν ένα «μηχάνημα που θα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες». Το αν το καινούριο Golf R λάβει για μια ακόμη φορά μηχανικό κιβώτιο δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο όλες οι διαρροές το τελευταίο διάστημα συμφωνούν πως η ισχύς του hot-hatch θα είναι 330 άλογα.

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει το φθινόπωρο, πιθανώς στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.
 

Hyundai
Ford