Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η τεράστια γρίλια και επίσης μεγάλοι αεραγωγοί, συνοδεύονται από τα μικρά φωτιστικά σώματα.

Αυτή είναι η νέα Bentley Bacalar

2.583 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2020)

Η Bentley μόλις αποκάλυψε το «σπανιότερο μοντέλο της σύγχρονης εποχής της». Ο λόγος για την κάμπριο Bentley Bacalar σχεδιασμένη από τη Mulliner, την οποία θα αποκτήσουν μόλις 12 τυχεροί!

Λαμβάνοντας το όνομά της από μία εξωτερική πόλη στο Μεξικό, η Bentley Bacalar ακολουθεί σχεδιαστικά το εκκεντρικό EXP 100 GT concept του περασμένου έτους. Η τεράστια γρίλια και επίσης μεγάλοι αεραγωγοί, συνοδεύονται από τα μικρά φωτιστικά σώματα, τα οποία ωστόσο δίνουν την αίσθηση ότι τραβιούνται προς το πλάι χάρη στη φωτιζόμενη λωρίδα. Το καπό και τα φτερά ενσωματώνουν επιπλέον εισόδους αέρα, ενώ οι τροχοί των 22 ιντσών με φινίρισμα τριών τόνων δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Grand Tourer των δύο θέσεων. Στο πίσω μέρος ο σχεδιαστής «στρίμωξε» τα φωτιστικά σώματα ανάμεσα από ένα άνοιγμα που έχει δημιουργηθεί, ενώ η εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκληρώνεται από τις δύο τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης.
 
Το εσωτερικό δεν ξεφεύγει καθόλου από το εξωτερικό, ερχόμενο με τη σειρά του, όντας ιδιαίτερα ξεχωριστό. Το ταμπλό χρησιμοποιεί εξαιρετικά σπάνιο υλικό προερχόμενο από ξύλο «Riverwood», το οποίο η Bentley χαρακτηρίζει ως «ένα βιώσιμο ξύλο από φυσικά πεσμένα δέντρα που έχει διατηρηθεί για 5.000 χρόνια σε χωράφια, λίμνες και ποτάμια που βρέθηκαν στα Fenlands της Ανατολικής Anglia της Αγγλίας». Ένα μέρος των καθισμάτων είναι καμωμένο από μαλλί, ενώ αυτοί που θα το αποκτήσουν θα πάρουν μαζί και ένα σετ αποσκευών.
 
Τέλος η Bacalar παίρνει ισχύ από ένα twin-turbo 6,0 λίτρων W12 κινητήρα που προσφέρει 650 ίππους και 900 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδέεται με ένα αναθεωρημένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη με οκτώ σχέσεις και κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 322 χλμ./ώρα.
 
Αν διαθέτετε τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για την αποκτήσετε, μπορείτε να τα κρατήσετε καθώς και οι 12 μονάδες έχουν πωληθεί!    

KIA
NISSAN