Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτό είναι το «καυτό» smart #1 BRABUS
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το «καυτό» smart #1 BRABUS

3.222 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2022)

Τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουργιου #1 BRABUS δημοσίευσε η smart, ανακοινώνοντας παράλληλα και την ημερομηνία της επίσημης πρεμιέρας του ηλεκτρικού SUV.

Πρώτες επίσημες εικόνες

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως το smart #1 θα ακολουθούνταν από μία σπορ και ισχυρότερη έκδοση. Μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο εντοπίστηκε στην Κίνα ένα πρωτότυπο του ηλεκτρικού SUV που επιβεβαίωνε πως οι εργασίες εξέλιξης του μοντέλου βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο. Σήμερα η μάρκα, μετά από κάποια πρόσφατα teaser προχώρησε στη δημοσιοποίηση των πρώτων επίσημων εικόνων του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δίχρωμο εξωτερικό

Όπως βλέπουμε το smart #1 BRABUS λαμβάνει μία σπορ μάσκα με διπλές εισόδους αέρα στον προφυλακτήρα αλλά και στο καπό. Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, τα φιμέ τζάμια, τη μεγάλη πίσω αεροτομή και τον αεροδυναμικό διαχύτη. Όλα αυτά την ώρα που η «καυτή» έκδοση του #1 έρχεται σε ένα ματ γκρι χρώμα σε συνδυασμό με κόκκινη οροφή, μαύρα σήματα και κόκκινες πινελιές.

Σπορ εικόνα και στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό η ονομασία της BRABUS δεσπόζει στο τιμόνι και τα προσκέφαλα, ενώ όπως και στο εξωτερικό οι κόκκινες πινελιές είναι βασικό στοιχείο. Τα καθίσματα είναι επενδεδυμένα με δέρμα και σουέτ μικροϊνών με κόκκινες ραφές και κόκκινες ζώνες ασφαλείας, το τιμόνι είναι ντυμένο με Alcantara και τα πεντάλ είναι από αλουμίνιο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
VW