ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο bodykit της Vorsteiner για τη McLaren 570S, χαρίζει στη «μικρή» McLaren μια άκρως αγριεμένη εμφάνιση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο bodykit της Vorsteiner για τη McLaren 570S, χαρίζει στη «μικρή» McLaren μια άκρως αγριεμένη εμφάνιση.

Βελτιωμένη McLaren 570S

2.732 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2016)

Η Vorsteiner επιμελήθηκε τη βελτίωση αυτής της McLaren 570S, όχι για αύξηση των επιδόσεων, αλλά για πιο επιθετική εμφάνιση, παίρνοντας στοιχεία από την P1 GTR.

O βελτιωτικός οίκος της Vorsteiner, παρουσίασε στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας το νέο της bodykit για τη McLaren 570S, το οποίο χαρίζει στη «μικρή» McLaren μια άκρως αγριεμένη εμφάνιση.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της βελτίωσης, συναντάται στο πίσω μέρος, όπου θα συναντήσουμε μια carbon σταθερή αεροτομή που θυμίζει αυτή της McLaren  P1 GTR

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της βελτίωσης, συναντάται στο πίσω μέρος, όπου θα συναντήσουμε μια carbon σταθερή αεροτομή που θυμίζει αυτή της McLaren P1 GTR

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της βελτίωσης, συναντάται στο πίσω μέρος, όπου θα συναντήσουμε μια carbon σταθερή αεροτομή που θυμίζει αυτή της McLaren  P1 GTR και στηρίζεται πάνω σε δύο εμφανείς βάσεις από carbon. Στο πίσω μέρος θα βρούμε επίσης και ένα νέο custom αγωνιστικό διαχύτη, αλλά και μια έξτρα νέα carbon αεροτομή που περικλείει τα πίσω φώτα της 570S. 
Στο μπροστά μέρος το body kit περιλαμβάνει ένα νέο carbon σπόιλερ στον προφυλακτήρα, νέα, επίσης carbon, πλαϊνά χαμηλά «φτερά», αλλά και πιο άγριες εισαγωγές. Το look συμπληρώνουν οι ανθρακονημάτινες ποδιές και φυσικά οι σφυρήλατες ζάντες της Vorsteiner, που μπορούν να παραγγελθούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων.
 
Το συνολικό κόστος του bodykit της Vorsteiner φθάνει τα 21.552 ευρώ, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και στη McLaren 570GT.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr