6 φωτογραφίες »

Η απόσταση από το έδαφος της S-Class μπορεί να μειωθεί πλέον έως και κατά 25 χιλιοστά.

Βελτιωμένη Mercedes S-Class από την BRABUS

4.685 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2021)

Η BRABUS δεν καθυστέρησε καθόλου προκειμένου να προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης στην ολοκαίνουργια Mercedes S-Class, αποκαλύπτοντας με κάθε επισημότητα το νέο της έργο.

Λαμβάνοντας ως πεδίο έργου την νέα Mercedes S-Class εξοπλισμένη με το εργοστασιακό πακέτο AMG Line, η BRABUS πήρε την απόφαση να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το μοντέλο που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του. Ξεκινώντας λοιπόν από το εμπρόσθιο μέρος, η BRABUS εγκατέστησε ένα αεροδυναμικό χείλος που λέγεται ότι βελτιώνει την αεροδυναμική, νέους αεραγωγούς, όπως και ένα νέο ένθετο για τον πίσω προφυλακτήρα που μπορεί να φιλοξενήσει διαφορετικές απολήξεις εξάτμισης.
 
Συνεχίζοντας, η γερμανική βελτιωτική εταιρεία, προσφέρει μία σειρά από τροχούς αλουμινίου 19, 20 και 21 ιντσών. Οι ζάντες «Platinum Edition» όπως αναφέρονται έχουν διαφορετικά σχέδια και συνδυάζονται με διαφορετικά ελαστικά που προσφέρουν οι Continental, Pirelli και Yokohama. Στο απεικονιζόμενο αυτοκίνητο, το σετ 21 ιντσών συνδυάζεται με ελαστικά 265/35 μπροστά και 305/30 πίσω.
 
Η απόσταση από το έδαφος της S-Class μπορεί να μειωθεί πλέον έως και κατά 25 χιλιοστά μάξιμουμ, κάτι που καθορίζεται από το οδηγικό προφίλ. Σε αυτό το σημείο η BRABUS υπογραμμίζει πως το χαμήλωμα δε θέτει σε κίνδυνο την άνετη οδήγηση του πολυτελούς σεντάν.
 
Δερμάτινη μπεζ ταπετσαρία συνδυασμένη και με μαύρης απόχρωσης δέρμα καλύπτει το εσωτερικό, ενώ στην κεντρική κονσόλα και στο ταμπλό τα χαρακτηριστικά από ίνες άνθρακα προσφέρουν ακόμα περισσότερη πολυτέλεια.
 
Ο 3λιτρος ήπια υβριδικός εξακύλινδρος κινητήρας της S500 κερδίζει έρχεται αναβαθμισμένος, κερδίζοντας 65 ίππους και 70 Nm ροπής επιπλέον, μέσω μία μονάδας plug-and-play. Ως εκ τούτου η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 500 ίππους (εξ ού και η ονομασία BRABUS 500) και τα 590 Nm ροπής. Αυτό επιτρέπει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 4,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα είναι περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Αναβάθμιση υπάρχει ωστόσο και για τον turbodiesel κινητήρας που τροφοδοτεί την S400d, αυξάνοντας την συνολική της ισχύ στα 370 άλογα και τα 750 Nm.           
 
Κλείνοντας, η BRABUS υπογραμμίζει πως εργάζεται επίσης και σε άλλες αναβαθμίσεις ισχύος της νέας S-Class.

SPRING CHECK MERCEDES
skoda