Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Παρά τα όσα θα περίμενε κανείς, το νέο Honda NSX δεν έχει λάβει την πρόσοχή των βελτιωτικών οίκων.

Ο βελτιωτικός οίκος Liberty Walk αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του πακέτου τους για το νέο Honda NSX.

Ο βελτιωτικός οίκος Liberty Walk αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του πακέτου τους για το νέο Honda NSX.

Το ΝSX λαμβάνει από τον οίκο ένα νέο bodykit.

Βελτιωμένο Honda NSX

3.738 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

O βελτιωτικός οίκος Liberty Walk αποδεικνύει ότι κανείς δεν ξέρει καλύτερα να βελτιώνει τα ιαπωνικά μοντέλα από τους ίδιους τους Ιάπωνες. Τσέκαρε!

Ποιος ξέρει καλύτερα να αναβαθμίζει τα ιαπωνικά αυτοκίνητα καλύτερα από τους ίδιους τους Ιάπωνες; Ο βελτιωτικός οίκος Liberty Walk αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του πακέτου τους για το νέο Honda NSX, κάτι που την κάνει τον πρώτο οίκο στον κόσμο που επιχειρεί κάτι τέτοιο για το μοντέλο αυτό.

Το ΝSX λαμβάνει από τον οίκο ένα νέο bodykit που μπορεί να είναι πιο συγκρατημένο σχεδιαστικά σε σχέση με διάφορες ψηφιακές εικόνες που είχαν διαρρεύσει στο παρελθόν, ωστόσο ο υπόλοιπος εξοπλισμός αν μη τι άλλο καλύπτει και με το παραπάνω κάθε οπαδό της μάρκας. Παρατηρούμε λοιπόν ότι η Liberty Walk δίνει στο μοντέλο νέας σχεδίασης μπροστινό προφυλακτήρα σε πολύ χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, νέες ποδιές, επιβλητική πίσω αεροτομή, ζάντες Forgiatto και νέο πίσω διαχύτη.
 
Παρά τα όσα θα περίμενε κανείς, το νέο Honda NSX δεν έχει λάβει την πρόσοχή των βελτιωτικών οίκων, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η Hennessey Perfomance ετοιμάζει το δικό της πακέτο που θα περιλαμβάνει αναβαθμίσεις κυρίως στην απόδοση του μοντέλου.
 

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS