2 φωτογραφίες »

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Opel και το AutoΤρίτη για το δώρο που μου έκαναν. Συνεχίστε το και κάντε και άλλους χαρούμενους

Best Car 2020: Παράδοση του νέου Opel Corsa στο μεγάλο νικητή

5.457 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2020)

Ο θεσσαλονικιός τυχερός νικητής του Best Car by AutoΤρίτη 2020, παρέλαβε το δώρο του, το νέο Opel Corsa 1,2 τούρμπο 100 ίππων για ένα χρόνο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις βόλτες του, κάνοντας την «πασαρέλα» στην παραλία της συμπρωτεύουσας.


Ένας από τους τέσσερις μεγάλους νικητές του φετινού διαγωνισμού Best Car by AutoΤρίτη 2020 είναι ο Βασίλης Μανολιός, ο οποίος κέρδισε το νέο Opel Corsa. Ο Βασίλης, ο οποίος είναι από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην Opel Δρόμων στο Αιγάλεω για να παραλάβει το δώρο του και να κάνει επί τόπου το πρώτο του ταξίδι, αυτό του γυρισμού στη Θεσσαλονίκη.

«Ποιος μου κάνει πλάκα»;
Ο νικητής στην επικοινωνία που είχαμε για να του ανακοινώσουμε το δώρο του, έμεινε έκπληκτος και η πρώτη ατάκα που μας είπε ήταν «Ποιος μου κάνει πλάκα»; Ευτυχώς πείστηκε γρήγορα και άμεσα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, καθώς απέκτησε για πρώτη φορά δικό του αυτοκίνητο, αλλά παράλληλα πήρε αυτό που είχε «βάλει στο μάτι», όντας ένας από αυτούς που ψήφισαν το Corsa για νικητή του διαγωνισμού. Μάλιστα μέχρι και την παραλαβή των κλειδιών δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως είναι όντως ο νικητής.

Στην τελετή της παράδοσης, εκ μέρους της Opel, η κυρία Μαρία Καλλέργη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Opel Ελλάς ανέλαβε να δώσει τα κλειδιά στον νικητή μας, ενώ ο κύριος Τάσος Καραμπέρης, Business Development Manager της Opel Ελλάς, έκανε μια μίνι παρουσίαση του νέου Corsa, μαζί με τον Διευθυντή Σύνταξης του AutoΤρίτη, κ. Κώστα Καπογιάννη.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
skoda