Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οδική συμπεριφορά: All around στο δρόμο το 2008, ευκολοδήγητο & ανάλαφρο είναι το Yaris Cross

 Σχολιάστε 
24.842 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2024)
Οδική συμπεριφορά: All around στο δρόμο το 2008, ευκολοδήγητο & ανάλαφρο είναι το Yaris Cross
4 Φωτογραφίες »

Ισορροπημένη οδηγική αίσθηση έχει το Peugeot 2008, που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα στους γρήγορους ρυθμούς αλλά και την υψηλή ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο. H κατευθυντικότητα του είναι απόλυτα ικανοποιητική, οι εντολές του οδηγού υλοποιούνται άμεσα και με ακρίβεια, ενώ παρά το αυξημένο κέντρο βάρους παρουσιάζει σχετικά σπορτίφ διάθεση. Τέλος, επαρκής για τις δυσκολίες της καθημερινότητας ή για έναν χωματόδρομο είναι η απόσταση από το έδαφος των 170 χλστ..

 
Από την πλευρά του, το Yaris Cross Cross προβάλλει έναν αρκετά ευκολοδήγητο χαρακτήρα. Αυτό προκύπτει χάρη στο ανάλαφρο πάτημά του, τα μαλακά πηδάλια και φυσικά το αυτόματο κιβώτιο που θα εκτιμήσεις ειδικά στην πόλη όπου συναντάς... μονίμως κυκλοφορία. Η ανάρτηση, χωρίς να είναι πολύ μαλακή τα καταφέρνει με τις ανωμαλίες του δρόμου και ελέγχει το αμάξωμα στις γρήγορες εναλλαγές πορείας. Κατά τα άλλα, το ιαπωνικό SUV έχει καλές γωνίες αναρρίχησης, χαρακτηριστικά που ευνοούν την κίνηση εκτός δρόμου.
 

Η γνώμη μας
Τα Toyota Yaris Cross και Peugeot 2008 δεν βρίσκονται τυχαία στις πρώτες δύο θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας τους. Κάθε μοντέλο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, που το κοινό εκτιμά και προτιμά, σε μία τόσο απαιτητική αγορά. Το  Peugeot 2008 ξεκινάει στην συγκεκριμένη έκδοση κινητήρα πιο ψηλά τιμολογιακά (28.600 ευρώ), αλλά το πακέτο περιλαμβάνει πολύ καλούς χώρους, premium επίγευσης εσωτερικό και ένα από τα πιο μοντέρνα images που θα βρεις στην κατηγορία.
 
Από την άλλη πλευρά, το Toyota Yaris Cross αποτελεί περισσότερο μία value for money πρόταση, ένα μοντέλο που προβάλλει την κορυφαία οικονομία καυσίμου, την πρακτικότητα χρήσης και το υψηλό τεχνολογικό του προφίλ.
 
Peugeot 2008 Hybrid 136 e-DCS6
+Εμφάνιση μέσα-έξω, premium αίσθηση στην καμπίνα, ισορροπία μεταξύ οδικής συμπεριφοράς και άνεσης, στάνταρ εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, φρένα, δεν πληρώνει τέλη, 5 χρόνια εγγύηση
- Τιμή (συγκριτικά), τιμόνι που «κόβει» τον πίνακα οργάνων για κάποια αναστήματα
 
Toyota Yaris Cross Hybrid 116 PS
+ Τιμή, εμφάνιση μέσα-έξω, κατανάλωση, ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, φρένα, εγγύηση, τεχνολογία, δεν πληρώνει τέλη, 6 χρόνια εγγύηση
- Θόρυβος στην πλήρη επιτάχυνση, χώροι επιβατών

Σελίδα 1Best seller SUV πόλης: Peugeot 2008 Vs Toyota Yaris Cross Hybrid
Σελίδα 2Εσωτερικό & εξοπλισμός: Ξεχωρίζει το ψηφιακό ταμπλό του 2008
Σελίδα 3Κινητήρες: Το Yaris Cross πάει ηλεκτρικά μέσα στην πόλη, καλύτερες επιδόσεις έχει το 2008
Σελίδα 4Οδική συμπεριφορά: All around στο δρόμο το 2008, ευκολοδήγητο & ανάλαφρο είναι το Yaris Cross
Σελίδα 5Μετρήσεις / Τεχνικά Χαρακτηριστικά
TI YOKOHAMA AGORAZO
Autotriti.gr