ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Aυτός που θα λάβει το χρίσμα είναι ο Markus Duesmann.

CEO από την BMW θέλει η Audi

2.203 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2018)

Ο Markus Duesmann που κατείχε μέχρι τώρα υψηλόβαθμο πόστο στην BMW αναμένεται να γίνει ο νέος CEO της Αudi.

Mε την Audi να βρίσκεται σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Rupert Stadler στην θέση του CEO, οι πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία κάνουν λόγο πως αυτός που θα λάβει το χρίσμα είναι ο Markus Duesmann, που πρόσφατα παραιτήθηκε από το πόστο του στην ΒΜW.

Oι ανακοίνωση της βαυαρικής μάρκας κάνει λόγο πως ο Duesmann παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, ωστόσο φαίνεται πως είναι καθαρά θέμα χρόνου να αναλάβει το νέο του πόστο στην Audi. Aν υπάρχει κάτι που ίσως αποτελέσει εμπόδιο είναι ότι μέσα στο συμβόλαιο του με την BMW υπάρχει όρος ότι δεν γίνεται να εργαστεί σε ανταγωνιστή της εταιρείας έως και 6 μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας τους, με τις πηγές μας πάντως να λένε πως η BMW ίσως δώσει το πράσινο φως σαν ένδειξη fair play.
 
O Markus Duesmann άρχισε να εργάζεται στην BMW το 2007 σαν επικεφαλής της εξέλιξης των κινητήρων της μάρκας στην συνεργασία της με την Sauber F1 ενώ αργότερα έγινε επικεφαλής Driving Dynamics και υπεύθυνος για την εξέλιξη των κινητήρων για όλη την γκάμα της εταιρείας. Από την 1η Οκτωβρίου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG και υπεύθυνος στον τομέα αγορών και προμηθειών. Πριν από την ΒΜW, είχε εργαστεί και στην Mercedes στον τομέα της παραγωγής κινητήρων.

Ο αναπληρωτής CEO της Audi, Βram Schott αναμένεται να αποχωρήσει από το πόστο του όταν επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας της Audi με τον Μarkus Duesmann.
 

Peugeot - Toyota
Autotriti.gr