Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι άνθρωποι του SpeedKore Performance Group ετοιμάζονται να μας δείξουν στην έκθεση SEMA μια βελτιωμένη εκδοχή του Dodge Challenger SRT Demon των 840 ίππων.

Οι βελτιωτές από το Ουισκόνσιν θα παρουσιάσουν στο Λας Βέγκας ένα Dodge Challenger SRT Demon με carbon αμάξωμα, έχοντας τη βοήθεια του ροκ σταρ Σάμι Χάγκαρ.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά που η SpeedKore θα παρουσιάσει στη SEMA ένα ανθρακονημάτινο Challenger, καθώς πέρσι μας έδειξε την αντίστοιχη εκδοχή του Dodge Challenger Hellcat.

Εκτός από την carbon εκδοχή του Demon, η SpeedKore θα είναι μία από τις πολλές εταιρείες που θα παρουσιάσει βελτιωμένες Ford Mustang.

Carbon εκδοχή του Demon

1.824 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2017)

Γίνεται να βελτιώσεις το Dodge Challenger SRT Demon των 840 ίππων; Σύμφωνα με τους ανθρώπους της SpeedKore γίνεται και θα μας δείξουν το πώς στην έκθεση SEMA του Λας Βέγκας, ντύνοντας το «δαίμονα» με ανθρακονήματα…

Φαντάζεται κανείς πως ένα αυτοκίνητο σαν το Dodge Demon θα χρειαζόταν βελτίωση; Τι παραπάνω να κάνεις δηλαδή σε ένα όχημα που διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο V8 σύνολο 6,2 λίτρων που αποδίδει 840 ίππους; Πώς γίνεται να πειράξεις ένα αμάξι που κάνει το το 0-96 χλμ./ώρα ι σε 2.3 δλ.;
 
Οι άνθρωποι του SpeedKore Performance Group φαίνεται πως διαφωνούν και ετοιμάζονται να μας δείξουν στην έκθεση SEMA τι ακριβώς εννοούν. Οι βελτιωτές από το Ουισκόνσιν θα παρουσιάσουν στο Λας Βέγκας ένα Dodge Challenger SRT Demon με carbon αμάξωμα, έχοντας τη βοήθεια του ροκ σταρ Σάμι Χάγκαρ.
   
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά που η SpeedKore θα παρουσιάσει στη SEMA ένα ανθρακονημάτινο Challenger, καθώς πέρσι μας έδειξε την αντίστοιχη εκδοχή του Dodge Challenger Hellcat, που ονομαζόταν SpeedKore 10 και το οποίο προσέφερε ισχύ 1.100 ίππων.
 
Σε ό,τι αφορά στο ελαφρύτερο Dodge Demon, εκτός από το carbon αμάξωμα δεν έχουμε ακόμα κάποιο άλλο στοιχείο. Οι αποκαλύψεις θα γίνουν αύριο, οπότε και η SEMA θα ανοίξει τις πύλες της. Εκτός από την carbon εκδοχή του Demon, η SpeedKore θα είναι μία από τις πολλές εταιρείες που θα παρουσιάσει βελτιωμένες Ford Mustang.

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia