ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Citroen: Bonus ανταλλαγής έως 4.000 ευρώ μέχρι τέλος Αυγούστου

 Σχολιάστε 
4.315 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2024)
Citroen: Bonus ανταλλαγής έως 4.000 ευρώ μέχρι τέλος Αυγούστου
2 Φωτογραφίες »

- Ιδανική καλοκαιρινή προσφορά από την ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen
- Ανταλλάσεις το παλιό σου αυτοκίνητο και παίρνεις έκπτωση έως 4.000 ευρώ
- Ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Citroen

Ιδανική καλοκαιρινή προσφορά από την ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen

Ένα ωραίο καλοκαίρι θέλει και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει ξεχωριστό! Για αυτό το λόγο η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο και να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Citroen και να κάνουν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις αξέχαστες και πιο άνετες από ποτέ.

Ανταλλάσεις το παλιό σου αυτοκίνητο και παίρνεις έκπτωση έως 4.000 ευρώ

Με το «Βonus Ανταλλαγής» επί της ουσίας μπορείς να πουλήσεις το τρέχον αυτοκίνητό σου οποιασδήποτε μάρκας, κατάστασης και κυβισμού, στη Citroen, η οποία μπορεί να το κοστολογήσει επιπλέον της εμπορικής του αξίας. Το μπόνους μπορεί να φτάσει και τις 4.000 ευρώ, ανάλογα το μοντέλο και την έκδοση, ενώ τρέχει ενισχυμένη πολιτική για το στιλάτο και άνετο Citroen C4.

Ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Citroen

Το πρόγραμμα «BONUS Ανταλλαγής» καλύπτει όλη τη γκάμα ετοιμοπαράδοτων επιβατικών μοντέλων της Citroen. Από το λιλιπούτειο ηλεκτρικό Citroen AMI και τα επίσης ηλεκτρικα E-C4 και E-C4 X, το best seller C3, ή τα SUV και υπερυψωμένα μοντέλα C3 Aircross, C4, C4X, C5 Aircoss και C5 X. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, ή να επισκεφθείς έναν επίσημο έμπορο.

Toyota
FIRESTONE ROADHAWK2