Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Citroen C-Électrique το νέo concept.

Σχεδιασμένο από τον Stefano Airoldi, το C-Électrique παίρνει έμπνευση σχεδιασμού από μερικά από τα πιο διάσημα οχήματα της γαλλική μάρκας.

Tο εσωτερικό φέρει τρία καθίσματα, με τον επιβάτη του πίσω μέρους να κάθεται στο πλάι.

Citroen C-Électrique το νέo concept

2.067 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2017)

Με τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες να στρέφονται πλέον και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι ιδέες για μικρά ΙΧ πόλης που θα μπορέσουν να παράσχουν την εύκολη μετακίνηση στους κατοίκους έχουν την τιμητική τους.

Μέσα σε αυτές βρίσκεται και το συγκεκριμένο concept της Citroen που ονομάζεται C-Électrique.
 
Σχεδιασμένο από τον Stefano Airoldi, το C-Électrique παίρνει έμπνευση σχεδιασμού από μερικά από τα πιο διάσημα οχήματα της γαλλική μάρκας, συμπεριλαμβανομένου του 2CV, τα οποία συνδυάζει σε ένα αμάξωμα όχι πολύ μεγαλύτερο από ένα Smart ForTwo.
ΑπΆ ότι μπορούμε να δούμε το εξωτερικό μέρος του concept διακρίνεται από μεγάλο εύρος, ενώ μεγάλοι είναι και οι τροχοί. Επιπλέον βλέπουμε να έχουν τοποθετηθεί προβολείς LED και φώτα ομίχλης, ενώ τη προσοχή τραβούν οι λεπτοί καθρέπτες και η σπορ οροφή. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί ενσωματωμένη αεροτομή, ενώ τα φωτιστικά σώματα φέρουν μια φουτουριστική σχεδίαση.
 
Τέλος σε ότι αφορά το εσωτερικό φέρει τρία καθίσματα, με τον επιβάτη του πίσω μέρους να κάθεται στο πλάι, ενώ στο ταμπλό φαίνεται να έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη οθόνη, η οποία παρουσιάζει τα όργανα αλλά και το σύστημα ψυχαγωγίας.    

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS