Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρωτιά για την ανανεωμένη Q στα «European Excellence Awards» για την καλύτερη καμπάνια επικοινωνίας.

Πρωτιά για την ανανεωμένη Q στα «European Excellence Awards» για την καλύτερη καμπάνια επικοινωνίας.

Διάκριση της Q στα European Excellence Awards 2014

(9/12/2014)

Η ανανεωμένη καρτοκινητή Q ξεχώρισε φέτος στον ετήσιο ευρωπαϊκό θεσμό βραβείων «European Excellence Awards», για την καλύτερη καμπάνια επικοινωνίας.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου η καρτοκινητή Q αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Ελλάδα/Κύπρος, για την καμπάνια επικοινωνίας που αφορούσε το επαναλανσάρισμά της στην αγορά, μετά από 12 χρόνια παρουσίας.
Ειδικότερα, η βράβευση αφορούσε την Q που επανήλθε –διαφημιστικά- μέσα από μια νέα επικοινωνιακή πλατφόρμα, με τη βοήθεια του ηθοποιού Μάκη Παπαδημητρίου.
Συγχρόνως, όπως αναφέρει η εταιρεία, η Q ανανέωσε και τα προϊοντικά της πακέτα/ υπηρεσίες προς τον καταναλωτή, ενώ για πρώτη φόρα προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ mobile internet και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλη την Q, με ανανέωση από 10 ευρώ, προωθώντας τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
Να σημειωθεί επιπλέον ότι για το λανσάρισμα της νέας Q, η WIND προώθησε τη διαφημιστική της καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, on line μέσα, καθώς επίσης πραγματοποίησε και ενέργειες προώθησης και δημοσιότητας. Παράλληλα ανανέωσε και το site της Q

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO