Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
8 φωτογραφίες »

Το νέας γενιάς Mirai λοιπόν θα εξοπλίζεται με τρία ρεζερβουάρ υδρογόνου.

Διαρροή: Nέο Τοyota Μirai

11.140 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2020)

Με μεγαλύτερη αυτονομία και πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα θα κάνει ντεμπούτο το νέας γενιάς Toyota Mirai με κυψέλες υδρογόνου τον Δεκέμβριο.


Το Toyota Μirai είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο αλλά φαίνεται πως οι πρώτες εικόνες καθώς και οι πρώτες πληροφορίες για αυτό έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Πάμε να δούμε τι έχει αποκαλυφθεί αναλυτικά.

Το νέας γενιάς Mirai λοιπόν θα εξοπλίζεται με τρία ρεζερβουάρ υδρογόνου που θα προσφέρουν αυτονομία έως και 850 χιλιομέτρων (30% αύξηση σε σχέση με πριν), ενώ επίσης θα είναι πιο ισχυρό σε σχέση με τον πρόγονό του αφού το ηλεκτρικό μοτέρ θα αποδίδει 182 άλογα και 300 Nm ροπής με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 175 χλμ./ώρα. Όπως και το concept, το νέο Mirai θα είναι πισωκίνητο και πιθανότατα θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Crown και της Lexus LS. Το μοντέλο λέγεται πως θα έχει κατανομή βάρους 50:50.

Στο κομμάτι της σχεδίασης, η έκδοση παραγωγής φαίνεται πως δεν θα έχει καμία διαφορά σε σχέση με το concept, εξέλιξη που είναι αρκετά θετική, αφού το concept έλαβε πολύ θετικές κριτικές για τον σχεδίασμό του.

Το εσωτερικό θα αναδιαμορφωθεί επίσης καθώς θα διαθέτει μια κεντρική οθόνη αφής 12,3 ιντσών, αλλά και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων ενώ, πολλά από τα χειριστήρια θα μετακινηθούν στο κέντρο του ταμπλό. Δερμάτινα θα είναι τα καθίσματα ενώ φαίνεται επίσης πως το Mirai θα προσφέρει κάμερα οπισθοπορείας, πανοραμική ηλιοροφή και ηλεκτρικά προσαρμοζόμενα εμπρός καθίσματα.

Η πλήρης αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο.
 

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS