Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η πρώτη διαρροή της επερχόμενης Alfa Romeo GTV είναι γεγονός με ένα σημείο του πίσω μέρους να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε την ανανεωμένη GTV ως μέρος του πενταετούς σχεδίου παραγωγής της το 2018.

Διαρροή της Alfa Romeo GTV

3.086 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Η πρώτη διαρροή της επερχόμενης Alfa Romeo GTV είναι γεγονός με ένα σημείο του πίσω μέρους να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η εικόνα που βλέπετε διέρρευσε μέσω μίας ανάρτησης στο twitter από τους φίλους της ιταλικής μάρκας και όπως βλέπουμε παρουσιάζει το σέξι κουπέ.
 
Η Alfa Romeo ανακοίνωσε την ανανεωμένη GTV ως μέρος του πενταετούς σχεδίου παραγωγής της το 2018. Τότε η εταιρεία είχε επιβεβαιώσει πως το κουπέ θα χρησιμοποιήσει τον υβριδικό νέο κινητήρα E-Boost με απόδοση άνω των 600 ίππων. Το εν λόγω μοτέρ φαίνεται πως είναι μια διαφορετική έκδοση του 2,9 λίτρων twin-turbo V6 που προσφέρει 512 άλογα.
 
Με την τεχνολογία torque-vectoring, το σύστημα τετρακίνησης και την κατανομή βάρους στο 50-50, το μοντέλο λέγεται πως θα έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να προσφέρει απολαυστική οδήγηση. Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει χώρος για τέσσερα άτομα, ωστόσο βάση της εικόνας φαίνεται πως όσοι καθίσουν στο πίσω μέρος μάλλον θα στριμωχτούν. Η GTV φέρεται να φτάνει το 2021, και μια κάμπριο έκδοση θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2022.

Τέλος να σημειώσουμε η  GTV είναι ένα από τα πιο ιστορικά μοντέλα της Alfa Romeo, κάνοντας ντεμπούτο το 1960, όπου και τράβηξε τα βλέμματα λόγω των πιο σπορ χαρακτηριστικών της από την Guilia.

Mercedes
Fia